Förlossningar

2009-04-07 14:41:21 ,   Graviditet/Bebisförberedelser/Förlossning
Efter att jag själv genomgått en förlossning tycker jag det är jätteroligt att höra om andras förlossningar samt att titta på förlossningar på tv. "Sjukhuset" på tv3 visar ju en del förlossningar. Vet ni att alla avsnitt från hela den serien finns upplagda på tv3.se? Snacka om bra! Man kan dessutom läsa om varje avsnitt så man kan titta på dem som innehåller förlossningar. Detta har jag suttit och roat mig med den senaste timmen då Max har sovit.

Älskade serien "Barnmorskorna" som gick på svt. Den sändes när jag var gravid och jag skulle så gärna vilja se den igen men avsnitten ligger inte ute på svt.se längre. Deras program finns bara på hemsidan i en månad efter att de sänts. Och det är dit vi betalar tv-licens. Är inte det lite konstigt när tv3 "alltid" har avsnitten av sina program kvar?!

Skulle egentligen ha skrivit ett protokoll nu när Max sover men fick ont i magen så var tvungen att vila.




Kommentarer
Patricia

Jag är också helt facinerad av förlossningar. Älskar att prata med folk om det och höra deras historier =) Ni ska jag spana på det du tipsar om!

2009-04-07  /  19:13:16  /  http://tricias.blogg.se/
Anna

Jag kan aldrig få nog av att höra om andras förlossningar eller se förlossningar på tv. När jag var gravid läste jag alla förlossningsberättelser jag kunde hitta och jag tittade på massa program med riskförlossningar och allt möjligt. Jag grät massa när jag såg förlossningarna på tv. Min man tyckte inte jag skulle titta på sådant, haha. Är fortfarande helt fascinerad. Är ju så otroligt häftigt att ha varit med om en förlossning.

2009-04-08  /  22:07:55  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback