Ommöblering

2015-02-21 13:55:00 ,   Allmänt/Vardagsliv Inredning/Hemma hos oss
Hej lördag! Jag fick en idé på förmiddan och skulle bara testa att möblera om lite och det blev som ett nytt tv-rum i vardagsrummet. Har delat av rummet lite med soffan och flyttat på teven m.m. Blev riktigt mysigt faktiskt! Men jag tror att vi i sommar kommer sakna den mer öppna ytan men då är det ju bara att möblera tillbaks. Tar max 15 minuter. Det var också bra ur städsynpunkt att vi gjorde detta för oj så långa dammråttor som återfanns bakom soffan och tv-bänken. Vi har haft denna möblering i fyra år och trots att vi då och då såklart dammsugit bakom soffan så har vi ju inte dragit ut soffan helt nån gång.
 
Otroligt nöjd med denna söta ljuslykta jag köpte för ett tag sen
 
 
Nån bild på hela ommöbleringen får ni tyvärr inte nu. Ni vet i bloggar ska allt vara sådär tillrättalagt och fint och jag kan inte ge er en sån bild nu på grund av mina kartonger med barnkläder som ska säljas på bytardag i mars ;)! Nej ärligt talat så hinner jag inte ta en bra bild för det väntar dejt med mannen inom kort. Imorn är det 11 år sen vi blev tillsammans och 9 år sen vi förlovade oss. Det firar vi idag med mat och biobesök ♥. Så strax ska vi skjutsa barnen till mina föräldrar.
 
Tanken var att jag skulle köpa skrivbord idag men med tanke på ommöbleringen så blir det inget skrivbord.... hi hi.... ja planer ändras ibland. Där sparade jag 399:-....... för stunden i alla fall.
 




Kommentarer
Emma

Alltid kul att möblera om :)

2015-02-21  /  16:24:08  /  http://mejomitt.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback