Hej december!

2015-12-01 15:39:52 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja då är november avslutat och vi har välkomnat december. November blev vår friskaste månad under hela 2015. Ja den enda månaden på hela året som Ebba inte varit sjuk i förkylning eller feber. Lycka!
 
December är nog min favoritmånad på året så hoppas vi får hålla oss hyffsat friska. Ska försöka få till känslan av att vara stressfri också men får se om det är möjligt. Hittills känns det väldigt lugnt i alla fall. Julklapparna till barnen är färdiginköpta så det är ju en bra början.
 
Nu har jag och barnen landat här hemma och mellis är uppätet. Idag var det lätt att få med barnen hem från skola och förskola för de skulle få öppna första luckan i sina kalendrar. Imorse lämnades de vid 7 så kändes lite för tidigt att öppna kalendrarna då. Var också ett bra sätt att få med dem hem relativt fort. Inget gnäll alls på hämtningen idag. Max har en lego city-kalender och Ebba har en Bamsekalender med en liten Bamsebok varje dag.
 
Igår plockades kalendrarna fram
 
Ingen rast ingen ro. Bäst att plocka ur diskmaskinen nu så att jag kan laga kvällsmat sen så att vi hela familjen kan bänka oss vid julkalendern ikväll.
 
Och inte att glömma, det är ju Bachelorkväll också :)
 
Kram
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback