"Maccus, mofa, fafa, Stosse, Saja"

2011-03-09 20:27:59 ,   Max
Ja det är namnen på Max legogubbar. Med andra ord: Marcus, morfar, farfar, Kristofer och Sara.

Max leker otroligt mycket med sitt duplo och har riktiga rollekar med gubbarna. De kör i duplobussen, åker i jeepen och kör sopbil. Han är så rolig att lyssna på när han leker. Häromdan när alla gubbar satt i bussen tog han ur Marcus och morfar och sa att de skulle gå och fika och så satte han dem på stora duploplattan. "Haddå bussen" sa de och så körde bussen i väg. Marcus är oftast chauffören av bussen och Kristofer sitter i.

Han leker ibland riktiga händelser men använder även fantasin. Är så underbart att lyssna på honom. Han kan sitta hur länge som helst och leka me dem.




På bilden: legogubben Marcus ligger på golvet, Kristofer sitter på bilen, farfar och en isbjörn i bussen och i vagnen bakom står "gubben med hjälm" (han har ej fått något namn ännu för Max fick honom häromdan) och Sara. I bussen farfar (en legogubbe med grått hår, skägg och glasögon) och morfar (en gubbe med vit hjälm).





Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

Åh sådär gör Meja med, alla Duplogubbar har namn, och om man råkar säga fel så blir hon arg :)

2011-03-10  /  09:06:18  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Anna

Vad sött :) Alexander brukar också leka fantasilekar. Mest är det saker som ska lagas och det ska skruvas och "pangas". Det är kul att lyssna på de små :)

För det mesta bajsar hans leksaker och då måste man byta blöja. Matningar är också något han ofta gör och alla ska rapa efter att de har ätit. Undrar om han förbereder sig på hur det blir med bebisen ;)

Han har matat "bebisen" (min mage än så länge) med nappflaska. Den äter genom naveln och sen lägger han en hand ovanpå och trycker samtidigt som han gör rapljud, haha.

2011-03-10  /  10:08:29  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback