Stackars lille killen!

2010-08-12 21:54:53 ,   Allmänt/Vardagsliv
Max somnade för ca en timme sen. För nån kvart sen gick Marcus för att stänga dörren till hans rum och kände då att det luktade bajs. Antagligen bajsade Max precis innan han somnade. Stackarn! Tur att vi kände att det lukta. Vi fick ta upp honom sovandes och byta på honom. Var ingen fräsch blöja direkt. Usch! Likadant imorse. Jag blir tokig på hans mage som i princip ständigt är dålig. Vet inte vad vi ska göra?!




Kommentarer
Anna

Men vad jobbigt! Tur att ni hann märka och byta! Har ni provat att ge Sempers magdroppar? Det är ju aldrig fel att ge goda bakterier mot krånglande mage.



Tjänsten jag fått är en heltid, tillsvidaretjänst :) Som receptionist på orten så jag kommer att ha ungefär 10 minuter på cykel (om ens det) till jobbet. Jag börjar på måndag så det är snabba puckar. Skulle vara korvstoppning till en början fick jag upplysning om. Lite nervöst är det men det kommer nog att gå bra :)

2010-08-12  /  22:11:15  /  http://ambi.blogg.se/
Anonym

Vad fin din blogg blivit!



Hmm har ni pratat med BVC? Kanske är värt att prova ta bort mjölkprodukter under ett tag, kan ju vara tecken på laktos.

2010-08-13  /  08:53:57 
Jessie - 23 år & mamma till Jacob 2,5 år

det har hänt min Jacob ett antal gånger när han var lite yngre.. & dte är inte skoj alls.. synd om de. Man känner sig dålig fastän att det inte ens egen fel..

2010-08-13  /  11:38:13  /  http://passionfrukt.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback