Fotoljus

2015-10-04 20:20:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gokväll! Nu är helgen förbi och jag känner mig tröttare nu än när den började. Varit så många helger nu och det är lite frustrerande att det är så för det blir ingen vila. Fullt ös medvetslös dygnet runt känns det som.
 
Hade en skön dag vid Hjälmaren igår. Gemenskapsdag med vår kyrka. Fint höstigt väder, trevligt sällskap och roliga aktiviteter. Lyckat helt enkelt. Och fint fotoljus var det också ;). Ska visa fler bilder men har inte redigerat dem än.
 
Nu ska Max bums i säng och sen ska jag göra egen granola. Ja varför ska man vila när man väl får?! :)
 
 
Kram och hoppas ni får en fin ny vecka!
 




Kommentarer
Anna

Känns så väl igen! Ett ständigt "brus" omkring en...Men så är det kanske i den här perioden i livet...? Det kan vi gott diskutera då när vi blir pensionärer, vid vårt 11-kaffe!kram

Svar: Ja det hör nog till dessa småbarnsåren. Ja oj vad vi kommer att ha tid att prata då :)
Sara

2015-10-05  /  05:46:31  /  http://kycklingmamman.blogg.se
Karolina

Fantastisk bild som sagt! Tagen med 50-objektivet? I vilket program redigerar du? Skulle verkligen vilja bli bättre på det.

Ha det gott!
/Karolina

Svar: Tack! Ja jag fotar nästan bara med 50 mm-objektivet. Använder bara det andra ibland. Jag redigerar i photoshop. Har kameran inställd på raw-format så när jag öppnar dem i photoshop så startas programmet camera raw där jag redigerar det mesta. Porträttbilder mm redigerar jag sen även i själva photoshop och lägger fokus på ögon m.m. Ett tips är att kolla in Emelie Ohlssons webkurser. Hon har en kurs som heter Photoshopkärlek. Där har jag lärt mig. Man får ett login och har tillgång till kursen under ett år (eller halvår) :) .
Sara

2015-10-05  /  13:00:05 
Mohammedi's | Art, model & designer

fint!

2015-10-11  /  20:31:34  /  http://mohammedis.se/
Tilda Barkselius

Superhärlig bild verkligen :)

2015-10-11  /  20:40:57  /  http://fluring.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback