Återhämtning

2015-10-10 09:47:58 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
 
Hej lördag! De två dagarna jag vabbade blev verkligen återhätmning för mig. Det  var så skönt att bara vara hemma och dona, leka med barnen och kunna ha tid att bara va. Det var verkligen längesen. Varit mycket stress senaste tiden. Så man kan säga att Ebba fick sin hosta i rätt tid. Igår var Marcus hemma med henne. Hon hostar typ inget dagtid nu men när hon sover är det mycket host. Får hoppas det ger sig snart. Tänk att jag till och med hade tid och ro att äta en frukost som på bilden ovan!
 
Igår var det marknad här på orten. Inte riktigt lika avkopplande och jag skulle gå med barnen själv för Marcus skulle iväg på rep. Jag oroade mig lite för hur det skulle bli att gå själv med dem då Ebba har ett väldigt humör när saker och ting inte blir som hon tänker sig. Men jag höll mig lugn och barnen höll sig lugn. Var jättemysigt att strosa runt. De åkte en karusell tillsammans, vi köpte några godisremmar och så fick de välja varsin leksak. Max köpte två ninjagolegogubbar och Ebba valde en leksakshund med batterier i. Perfekt, tänkte jag eftersom hon är hundrädd så kan det ju bli bra terapi. Ack så fel jag hade. När vi satte på den hemma och den började gå mot henne så fick hon fullkomlig panik. Så nu ligger en hund för 80:- i Marcus garderob så att hon inte ser den.
 
 
 
Nu har killarna här hemma dragit iväg på rep igen. Max fick följa med Marcus för Ebba och jag ska in till stan på second hand-shopping och lunch! Marcus och jag hann i alla fall sitta vid frukostbordet tillsammans några minuter. Vi har knappt setts denna vecka för han har varit borta varje kväll på jobbgrejer eller rep. Varje vecka är ju inte sån som tur är.
 
Ha en härlig lördag!
 
Kram
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback