Krispig helg

2015-11-22 20:25:52 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja nu är det ju sådär alldeles krispigt ute med lite snö på marken och träden och termometern visar -10 grader. Brrrr men vackert!
 
Vår hallonbuske
 
Igår var det dags för den årliga julkortsfotograferingen här hemma. Jag har äntligen kommit till insikt att barnen inte bara vill sitta framför kameran och le så de fick aktiveras istället. De bakade pepparkakor och åt deg och mamman fotade. Alla nöjda och glada! Fotona får ni inte se nu :). Efter själva fotostunden som ägde rum ute i uterummet (det var uppvärmt) så fortsatte de baka pepparkakor här inne. Så mysigt när det luktar pepparkakor och doften sitter i idag också. Dags att börja få julstämning. Jag är lite sen med det mesta i år. Inte en enda jullåt har jag lyssnat på men måste ju igång med det nu till veckan ju. Marcus har precis varit och köpt en flaska glögg så julstämning ska nu drickas i alla fall :)!
 
 
Puss puss och hoppas ni haft en bra helg ♥
 
 




Kommentarer
Karolina

Ja, det där med julkort är inte enkelt... 😅 Får köra på din grej nästa år så kanske det går bättre. Bra insikt! Svårt att få glada miner från båda på beställning. Fick göra två försök här, men ändå ingen riktig kanonbild. Men har några helt ok så får nog nöja mig med det

Svar: Ja ibland får man vara nöjd fast det inte blir precis som man tänkt sig :). Tur man fotar digitalt i alla fall så det finns mycket att välja på!
Sara

2015-11-23  /  22:10:39 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback