SOLIG start på torsdagen

2015-05-21 08:49:20 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej torsdag och SOL! Känns som den här veckan går fort men det är nog för att det inte var en vanlig arbetsdag för mig igår utan vi var på resa med de blivande förskoleklassbarnen från alla fyra förskolor på orten där jag jobbar. Buss, discobowling och pizza stod på agendan. Mycket lyckat. Alltid roligt med lite annorlunda arbetsdagar. Jag tyckte att jag var så pigg när jag åkte hem men tji fick jag för oj så luften gick ur mig när jag väl hämtat barnen och kommit hem. Blev en lugn eftermiddag kan man säga. Men jag samlade ju i alla fall energi till att cykla iväg och fota Max igårkväll.
 
Det har varit så fina kvällar nu senaste kvällarna. I förrgår var jag ute på en timmes promenad och solen sken efter mycket regn, fåglar kvittrade och det var sån där fantastisk kvällsluft. Då vill man aldrig gå in. Ikväll är Marcus dessvärre inte hemma så då kommer jag inte ut på nån promenad så får bli promenerande på rasten istället.
 
Hoppas ni får en bra dag! Nu ska Ebba och jag ge oss iväg.
 
Även Max fotade lite igår, bland annat på sin mobilnördiga mamma ;)! Har bestämt för mig att försöka att inte ha mobilen omkring mig hela tiden. Har blivit lite extremt senaste tiden.
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback