Den sista pusselbiten

2015-05-03 10:48:27 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron söndag! Idag tar vi en lugn dag inför vardagen imorn när alla ska igång igen efter sjukdomarna (var bara jag som var igång och jobbade förra veckan). Solen skiner ute så jag gissar på att det blir mycket utelek idag.
 
Imorse visade Max att han nu "lagt" en av de sista pusselbitarna i sin språkutveckling.... eller språkutvecklingen lär ju pågå länge till... men ett av de sista ljuden har han nu lärt sig. Sj-ljudet visade han prov på. Efter att ha i alla år bytt ut sj-ljuden mot h, exempelvis huk istället för sjuk.... så vips så kunde han det helt plöstligt imorse. Och stolt som en tupp var han. Roligt med dessa milstolpar. När barnen är små så sker det ju milstolpar väldigt ofta men sen glesas det ut lite.
 
Big boy

Igår den 2 maj var det 7 år sen vi såg Max för första gången. Inte i verkligheten dock men på ultraljud. Det var så häftigt att vi just fick det ultraljudsdatumet för namnsdag den 2 maj har Filip och Filippa vilket var våra toppnamnförslag. Nu blev han ju ingen Filip eller Filippa men jag kommer ju alltid komma ihåg de namnförslagen pga det. Tänk vad åren går. Och som min kompis E sa igår att vad ofta man pratar om ålder och att tiden går fort. Måste vara nåt typ av ålderstecken ;).
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback