Helgen

2015-03-01 17:36:23 ,   Allmänt/Vardagsliv
Denna ljuva syskonkärlek
 
 
Ja så här när det är helg så leker barnen fantastiskt bra ihop ena sekunden och andra sekunden är de arga på varandra. Bilden här ovan är för några veckor sen när de bråkade om vem som skulle sitta på sängen så jag kunde provfota (inför bebisfotografering). Jag sa att båda kunde sitta där men båda ville sitta där själva utan den andra.
 
Igår var jag, Marcus och Max på genrep av melodifestivalen. Var riktigt roligt. Sen så blev det mellomys här hemma på kvällen. Idag har varit en lugn dag. Jag har märkt lite grejer inför bytardagen som är om några veckor och sen har jag varit med Max på cirkelträning för barn. Han går vanligtvis på simning på söndagar men det var inställt idag så då är min kompis C snäll att han får komma på cirkelträningen som hon håller i istället. Det är bra för Max som har myror i hela kroppen typ dygnet runt.
 
Imorn börjar en ny vecka och otroligt nog har vi varit friska i 2,5 vecka nu. Men denna vecka som kommer är jag lite orolig för. En läkare vi träffade sist när Ebba hade feber nämnde ju periodisk feber som en möjlig orsak till hennes höga feber i januari och februari. Och efter att jag läst lite om det så stämmer ju de flesta symtom in på Ebba. Med hög feber och "ful" hals (röd, svullen och blåsor). Men det är såklart för tidigt att ställa en sån diagnos efter två feberomgångar men nu till veckan så är det en månad sen senaste feberns första dag så oron finns hos oss att det kommer feber igen. Hoppas verkligen inte det.
 
Nu ska jag slutföra middagen och sen njuta av helgens sista timmar. Känner mig inte så peppad inför måndag igen men hoppas jag är det imorn.
 
kram




Kommentarer
Hanna Karlsson

Vilken härlig syskonbild. Hoppas att det inte är den sjukdomen.

Svar: Tack :)
Sara

2015-03-01  /  20:02:51  /  http://hannafialotta.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback