Skörda

2015-07-23 21:59:58 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Det finns ju klara fördelar med det kalla och regniga sommarvädret och det är ju att det ätbara som växer ute gillar det som enligt oss är en riktig skitsommar. Imorse gav sig Marcus iväg och plockade kantareller och blåbär och här hemma så växer hallonen för fullt efter två dåliga hallonår. Mina föräldrars ena vinbärsbuske har så mycket bär att de har fått stötta upp grenarna med vedträn för att de inte ska ligga på marken.
 
 
Max har sovit över med mina föräldrar i deras torp natten till idag. Vi var alla där igårkväll och grillade. Var mysigt!
 
 
Idag har solen visat sig hela eftermiddan och efter lite solande i trädgården så packade vi in oss i bilen och åkte till stranden men vände hem igen då det blåste alldeles för mycket. Så jag har tillbringat mycket tid i solsängen idag läsandes denna:
 
 

Nu har jag precis kommit in från en kvällspromenad och Marcus och jag ska göra kantarelltoast och så blir det nog några "Vänneravsnitt" till det.
 
 
 
 
Och apropå skörda så släpade jag med mig familjen till mina föräldrar igår för att fota vid åkern som är precis vid deras hus. Gäller att passa på innan bonden ska skörda. Ni som följer mig på instagram eller facebook har ju redan sett smakprov. Men det kommer komma bilder här också... Har bara inte hunnit att gå igenom dem ordentligt!
 




Kommentarer
Emma

Åh vad härligt med kantareller. Mums!

Svar: ja det är verkligen otroligt gott! Synd bara att de krymper så mycket under tillagning. Blir inte så mycket kvar fast man tycker att man hittat mycket.
Sara

2015-07-24  /  15:24:37  /  http://mejomitt.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback