Soft saturday

2015-01-24 11:32:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
 
Lördag. Det är väldigt skönt med helg efter en arbetsvecka. Och vi fick nästan en hel vecka på jobb, förskola och skola. Ni kan ju själva räkna ut vem som blev sjuk i slutet av veckan och fick vara hemma med sin pappa igår....
 
Jajamän, ni tänkte rätt. Ventoline, flutide och mollipect är aktuellt igen.
Men nog om det.
 
Denna lördag började som de flesta helgdagar. Pappan går upp med barnen tidigt och mamman ligger och sjusover till 9.30 innan hon kommer till liv. MEN jag skyller på att jag ju faktiskt började jobba kl. 6 igår men inte gick och la mig förrän vid midnatt. Och mannen vabbade ju faktiskt igår..... Så det så ;).
 
Ute är det väldigt mycket snö vilket jag verkligen gillar. Jag hoppas SÅ att det får ligga kvar ett tag. Marcus har varit ute och åkt skidor och nu när han kom in så tiggde jag till mig 10 minuters bloggtid med min kopp latte macchiatto caramel (tummen upp för vår tassimomaskin). Det är dock inte lätt detta med lugn och ro i detta hus. Jag har liksom ingenstans att ta vägen. Vi har ju ingen dörr till vårt sovrum så inte ens där inne kan jag sitta och få vara ifred. Max brukar säga att "jag har ett eget rum, Ebba har eget rum och pappa har ett datarum. Men mamma har inget eget rum. Hon får ha toaletten som sitt rum". Snällt av min son va?!

 
Ha en skön snöig helg ♥
 
 




Kommentarer
Emma

Inte sjuk igen!! Stackars liten :(
SKönt att du fick sovmorgon i alla fall!
Kram

2015-01-24  /  16:57:51  /  http://mejomitt.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback