Det kan bli bra ändå

2015-12-05 09:36:55 ,   Allmänt/Vardagsliv
En helg närmare jul är vi nu....
 
Hej lördag! Känns som helgen blev lång för både Marcus och jag slutade tidigt igår. Jag åkte hem lite tidigare från jobbet för att hinna hem innan stormen Helga tilltog. Skönt att det var hyffsat lugnt på jobbet så det var möjligt. Och bra var det för den tiden jag skulle befunnit mig på vägarna så hade träd blåst ner över vägen där jag åker.
 
Det känns som det alltid lyckas komma nåt som stör när vi har planerat nånting och igår var planen att barnen skulle vara hos sin farmor och farfar och jag och Marcus skulle åka och julshoppa lite. Men pga stormen så höll vi oss hemma. Blev mysigt ändå. Efter att barnen hade varit ledsna ett bra tag för det inställda farmor- och farfarfredagsmyset så började de leka otroligt bra med varandra. I nästan två timmar lekte de på övervåningen. Marcus och jag kunde sitta och dricka te och kaffe och titta på några avsnitt av Vänner. Mitt på eftermiddagen. Fantastiskt! Men i eftermiddag ger vi shoppingen en ny chans.
 
Så det kan bli bra ändå fast det inte blir som planerat. Måste lära mig det efter alla besvikelser senaste året med inställda planer på grund av sjukdomar ♥
 
Happy weekend
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback