Läkarbesök

2014-10-20 10:50:48 ,   Allmänt/Vardagsliv
Goförmiddag i regnvädret. Usch vilket väder. Jag är mycket glad att vi inte glömde att ta med Max stövlar till skolan idag vilket jag höll på att göra.
 
Ebbas feber verkar borta MEN hon har två stora blåsor på tungan så är lite sisådär med ätandet. Antagligen har hon fått höstblåsor. Ja vi kan ju lika gärna klara av det också.....
 
Jag tänkte ju plita ner några rader angående mitt läkarbesök förra måndagen. Vill inte gå in på vilka tester jag tagit och ska ta osv. men vill i alla fall berätta om en sak som gav effekt. Jag hade ju väldiga besvär med tryck och smärta i brösttrakten och det var riktigt obehagligt. När jag pratade med läkaren förra veckan så kom vi in på att jag gjorde en gastroskopi för några år sen och den visade att jag har ett litet bråck på magmunnen. Så läkaren bestämde att vi skulle prova att medicinera mot det med omeprazol vilket jag ätit en del tidigare i livet pga halsbränna och sura uppstötningar. Dessa besvär har jag inte alls haft nu. Jag åkte till jobbet efter läkarbesöket och hade det riktigt jobbigt med både andning, tryck och smärta i bröstet. Tog första tabletten när jag fram till jobbet och efter 2 timmar lättade trycket och smärtan. Andra tabletten tog jag på kvällen och när jag vaknade i tisdagsmorse var besvären borta. En helt otrolig befrielse!! Kände mig som en ny människa.
 
Nu är ju inte riktigt allt frid och fröjd för tungandningen finns fortfarande kvar så grundproblemet återstår ju och jag känner av smärta i bröstet stundtals också men inte alls i samma grad som förut. Och det blir fler tester och undersökningar för det men man får ju ta en sak i taget.
 
Nu ska jag fortsätta vabbandet med Pippi på teven och en stundtals ledsen Ebba som vill äta men får ont.
 
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback