Mysigt med te

2014-11-02 11:00:19 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej söndag! Häromdan skrev jag ju att det var vårväder med höstfärger ute och inatt vet jag inte vad som hände för då mullrade åskan för fullt här utanför. Jag fattade inte vad det var för nåt först men insåg ju sen att det faktiskt åskade. Trots att vi gått in i november. Jag hade antagligen sovit mig förbi det hela om jag inte varit vaken stundtals under natten för att låta Ebba inhalera ventoline och ge henne alvedon för hon var kokhet i natt. Hon var seg och lite varm nu för en stund sen också och sen vet jag inte vad som hände för nu sitter hon bredvid mig med nån sorts superenergi och har på några sekunder hunnit att rita med tusch på bordet samt hälla ut mjölk på bordet (mycket medvetet). Puh....
 
Jag gillar hösten. Jag gillar mörkret, att tända ljus och dricka te. Och senaste tiden har både Marcus och jag blivit väldigt flitiga tedrickare. Så flitiga att jag till och med gjort en tehörna i köket. Fick tre så goda teer av våra vänner M och H som en krya på present eftersom jag inte mått så bra under hösten. Och de är riktiga tetips till er andra glada tedrickare som läser min blogg. Det är lösviktsteer: Chai Asam, Fina Augustina och Mousserande fläder. Jag har ju också skrivit tidigare att Icas chaitepåsar också är favoriter hos mig och sen så gillar jag jordgubbste och söderte.
 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av min stora tekopp!
 
 
 

 
 
 
 
 




Kommentarer
Fia

Fina Augustina är jättegott! Längesedan jag köpte det. Har du varit inne i tebutiken inne i Örebro, den som ligger i närheten av slottet?

Svar: jag tror att jag kan ha varit där nån gång men det var längesen (om jag tänker på samma som dig) men ska absolut gå dit nästa gång jag är i stan för nu har jag blivit tetokig!! har du några favoriter?
Sara

2014-11-04  /  17:41:25  /  http://fiacaroline.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback