Vårvindar

2014-03-09 21:41:07 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vilken härlig dag! 12 grader i skuggan visade termometern kl. 16:30. Tur att jag fyndade en vårjacka för två tior till Ebba igår. Den kom till användning idag! Ebba och jag tog en promenad strax innan kvällsmat och det kändes som det var ljumma vindar som blåste.
 
Min mamma klippte Max i eftermiddags o vi passade på att stanna där en stund och fick fika också. Max tyckte dock att sin mormors semlor som var bakade på dinkelfullkornsmjöl smakade som mackor.
 
När vi kom hem fick Ebba öva på att gå ute. Den senaste veckan har vi konstaterat att hon kan gå för nu väljer hon det istället för att krypa. Men det är inne det för ute har hon inte ens velat stå upp när det sitter skor på fötterna. Men idag upptäckte hon att hon ju faktiskt kan gå ute på asfalten. På gräset vill hon dock fortfarande inte ens sätta ner fötterna. Men men en sak i taget helt enkelt :).
 
Några bilder från denna varma dag.
 
 
 
 
 
Nu väntar en ny vecka och den börjar med planeringsdag på jobbet imorgon!
 




Kommentarer
Linda

Heja Ebba!
Vilka bra fynd du gör. Önskar jsg visste någon bytardagar här nere men det verkar dåligt med det. Duktig hon är som går nu. Aston tycker också det är lite läskigt att gå i gräs. Jag måste göra iordning i uterummet när den här bebisen är ute så man kan sitta dör. Så himla härligt ju.

Svar: Ja ibland hittar jag riktiga fynd! Är väldigt bra nu när vi har lite sämre ekonomi :) Ja uterum är superbra. Mina föräldrars är dessutom lite mer isolerat än vårt så det blåser inte in lika mycket där.
Sara

2014-03-09  /  21:47:40  /  http://familyspace.blogg.se
Josefin -My Happy Days-

Så himla mysigt det ser ut med uterummet och de där små stegen på egen hand, gulligt!! Ha en fin vecka, kram

2014-03-10  /  10:32:45  /  http://landhagen.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback