Kvällsbad och lek

2014-07-24 22:21:58 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Puh så varmt det varit idag! Temperaturen har visat på över 30 grader. När jag åkte till jobbet strax före 10 idag var det redan 27 grader ute. Det är inte lätt att jobba i de höga temperaturerna. Barnen orkar knappt vara ute mer än när vi har på vattenspridaren. Så idag blev det mycket innelek och film.
 
Varje kväll denna vecka har vi varit och badat efter att jag slutat jobba. Både igår och idag hade vi med oss kvällsmat och stannade till kl. 19:30. Kvällssolen är ju så härlig. Men jag saknar ändå en hel stranddag med många många timmar. Hoppas på bra väder nästa vecka också. Men jag blir inte ledsen om det blir några grader kallare.
 
När vi skulle åka ifrån stranden tidigare ikväll sa Ebba "eka eka eka". Med andra ord leka. Tjejen tyckte inte alls att hon var färdiglekt fast vi hon grävt och grävt i sanden många gånger denna sommar. Men imorn när jag jobbat färdigt så åker vi och badar och gräver igen.
 
Ska bara jobba den där sista dagen innan 1,5 veckas semester.
 
It´s gonna be a looooong day
 




Kommentarer
Anna

Jag avundas dig inte som jobbar i denna värme. Vi har också mest varit inne i hettan och jag konstaterade faktiskt idag att jag inte vill jobba när det är så här varmt. Hoppas det hinner blir lite svalare tills jag börjar om 1,5 vecka...

Mysigt med bad efter jobbet :)

2014-07-25  /  00:38:52  /  http://annastankehorna.blogspot.se/
Ida Nilsson

Verkligen en fin bild på er två!

Svar: Tack så mycket :)
Sara

2014-07-25  /  23:04:42  /  http://idacnilssons.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback