Var är du?

2014-02-07 13:52:22 ,   Allmänt/Vardagsliv
Fredagskänslan? Fredagspeppen? Fredagsboosten? Var är ni?
 
Ja det är alltså fredag idag men jag sitter här och undrar varför det sjutton inte kan kännas som det. Kanske lite för rörigt här hemma? För stort tvättberg? För stor ovilja hos mig att ta hand om det?
 
Just idag längtar jag faktiskt efter att börja jobba för det finns ju inget bättre än känslan av fredag på jobbet. Nu låter det som jag sitter här och är superdeppig men så är inte fallet. Vi har haft en bra förmiddag då vi har varit på rim & ramsor som båda barnen tyckte var roligt. Nu sover Ebba och Max tittar på film.
 
När Ebba har vaknat ska jag dra på nån musik (nåt annat än Nicke och Nilla eller sånger från Astrid Lindgrens sagor) och försöka plocka undan lite här hemma i väntan på att Marcus ska komma hem från jobbet. Då blir det att åka och köpa fredagsgott. Ikväll vankas helstekt kyckling här hemma. Ja och sen chips och cola såklart!
 
Ni anar inte vilken träningsvärk jag har idag sen 500-passet igår....




Kommentarer
Anna

Fredag på jobbet är alltid trevligt :) Minns att jag saknade det ordentligt när jag jobbade mycket helg. Inte riktigt samma sak då.

Svar: Jag har också jobbat helger och oregelbundna tider när jag jobbat som personlig assistent och lokalvårdare och det blir ju liksom inte samma sak med "fredag" på en tisdag till exempel. Skönast att jobba raka veckor fast det ibland inte skulle vara helt fel med en ledig dag mitt i veckan :)
Sara

2014-02-08  /  09:34:48  /  http://annastankehorna.blogspot.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback