Tillbaka

2014-02-23 21:46:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
I måndags anade vi ju våren utomhus men sen kom bakslaget med rejält med snö. Marcus och barnen var ute och gjorde en snögubbe i torsdags. Redan i fredags började den regna bort och nu är det ingen snö kvar på vår gräsmatta... igen.
 
Så nu är aningarna om vår tillbaks. Vi var ute i trädgården i förmiddags och passade på att öppna upp sandlådan. Barnen tyckte det var roligt. Och bra för Ebba att ha något att göra när vi är ute. Hon är ju väldigt stabil att stå inomhus och går ganska mycket också men ute vägrar hon stå upp på gräsmattan. Hon vill bara bli buren eller sitta på något. Men som sagt i sandlådan roade hon sig. Men någon vante på handen skulle hon inte ha även om jag hämtade hennes tunna tumvantar. Hon bara skrek och ville absolut inte hålla i spaden med vante på. Envis liten tjej. Hon vann den fajten för det var ju 5 grader ute och hon blev inte kall! Sen passade barnen på att köra en grillpremiär också ;)
 
 
Och sen måste jag ju också påpeka en sak för er som kanske är skeptiska till att shoppa begagnat. Hela Ebbas uteoutfit är shoppad på bytardagar. Overall 80:-, mössa för 15:-, vantar för 10:-, kavatskor 40:- (de är från bra & begagnat). Ja just det Max outfit är också "begagnad". Endast mössan och vantarna som är ett nyköp. Jag tycker i alla fall att barnen är helt ok klädda och för ett bra pris och förhoppningsvis med mindre gifter i kläderna!
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback