Skrota runt

2014-02-04 13:46:13 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Idag har vi verkligen haft en skrota-runt-förmiddag. Efter att vi skjutsat Max till förskolan imorse åt vi en lång frukost. Jag försökte få Ebba att äta äggröra men hon bara spottade om och om igen som om det var det hemskaste hon nånsin smakat på. Sen hade jag knaperstekt några skivor bacon och de var hon däremot aspirant på. Sen fick lilla damen ha pyjamas på sig ända till kl. 11 och jag klädde inte på mig ordentiga kläder (dvs något annat än mysbrallor och Marcus t-shirt som jag sovit i) förrän vi hämtade Max.
 
Sen har vi lekt och lagat mat. Blev nästan lite segt stunden innan vi skulle åka och hämta Max för Ebba började bli trött men jag ville ju inte att hon skulle somna innan vi åkte så då lekte vi på Max rum och det piggade verkligen upp henne. Glad blev hon också när vi hämtade Max men sen somnade hon gott i bilen hem och så var det bara lyfta henne till hennes säng.
 
Ni kanske undrar varför jag inte går med henne i vagnen till förskolan och det är för att hon blir alltid hostig när hon sover ute så det är ingen idé då vaknar hon med hemska hostattacker efter ca en kvart. Hoppas det blir bättre med mildare väder. Hennes luftrör är minst sagt känsliga.
 
Nu ska jag fortsätta att "skrota runt" tills hon vaknar och sen ska vi åka hem till min farmor.




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback