Sista måndagen

2014-02-24 13:50:22 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Den sista föräldralediga måndagen är här. Om en vecka börjar jag jobba. Blandade känslor BIG time!! Ska bli kul att jobba MEN det ska inte bli kul att vara ifrån mina barn 40 timmar i veckan. Men jag är ganska säker på att det kommer bli bra. Blir nog tufft i början bara. Dags att klippa navelsträngen till min lilla bebis. Som ju faktiskt inte är nån bebis längre.
 
Idag har jag tränat och barnen var med. Sen handlade vi på Lidl och en liten del av den handlingen ser ni på bilden. Deras fantastiska chokladmuffins som finns bland det färska brödet. Godaste muffinsen!!
 
Nackdelen med att jag har ett yrke där jag jobbar måndag-fredag är att min vardag kommer att ändras så radikalt från hur den varit under föräldraledigheten. Jag har ju tränat en eller två förmiddagar veckan och jag har kunnat träffa vänner dagtid. Detta kommer ju nu upphöra vilket känns tråkigt men jag hoppas att jag ska hitta orken och motivationen att träna den kväll i veckan som det körs kvällspass. Och vänner får jag träffa på helger helt enkelt och via sociala medier :). Mina kollegor är ju också mina vänner och de är jag glad över att få träffa varje dag igen.
 
Om en stund ska jag åka mot mitt jobb och gå på kurs för ett nytt lönesystem. Men först väntar en ren diskmaskin på att plockas ur, ett smutsigt diskberg på att plockas i, ett köksgolv att dammsuga och en maskin med tvätt som ska hängas och tumlas. O ja det finns även mycket från föräldraledigheten jag inte kommer att sakna ;)




Kommentarer
Mammatea

Vilken fin mugg!

Svar: Tack! jag tror den är från ICA
Sara

2014-02-24  /  18:36:49  /  http://mammatea.se
Anneli

Sista mammaledighetsveckan på g här oxå... Lite blandade känslor inför det men nu njuter vi av de sista dagarna:)

Svar: japp nu njuter vi!
Sara

2014-02-25  /  22:13:59  /  http://barntipsbloggen.blogg.se
Anna

Oj, redan dags att börja jobba! Inte så att jag tycker att du varit hemma kort tid, men att du snart börjar jobba betyder ju att Ebba blivit så stor! Tycker det var nyss hon låg i din mage...!
Kram

Svar: ja det tycker jag med!
Sara

2014-02-26  /  12:56:13  /  http://kycklingmamman.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback