På paus

2014-02-10 20:03:00 ,   Ebba
Ebba idag
 
 
När man spenderar ett dygn på sjukhus så blir det som att livet ställs på paus. Men nu är vi hemma och Ebba mår bra så nu har vi tryckt på play igen.
 
Idag ser Ebba ut som vanligt och ingen svullnad är kvar. Vi fick åka hem runt lunchtid efter att de tagit blodprov. Misstanken är att hon fick den allergiska reaktionen av ägg som var en av ingredienserna i vår lunch igår (vi åt pasta carbonara). Ägget var inte tillagat utan endast ihoprört med grädde och sen ner i pastan. De ska nu testa med blodprov om hon visar på allergi för ägg och även för banan som hon haft milda allergiska reaktioner på tidigare.
 
Eftermiddan har flytit på här hemma trots att jag och Ebba varit trötta och Max kraxar som en kråka. Vi upptäckte för en stund sen att han har lite temp också så han får vara hemma imorgon. Nu hoppas vi att vi alla ska må bra inom kort.
 
 
 
 
Bilder på Ebba från igår. Den till vänster innan ambulansen kom, mittenbilden från när Ebba sov på sjukhuset igåreftermiddag och bilden till höger från igårkväll. Lite piggare och gladare men fortfarande svullen.




Kommentarer
Nettan

Skönt att hon mår bättre nu! :)

2014-02-10  /  20:05:06 
Jenny

Åh så skönt att hon är bättre! Måste ha varit hemskt att behöva åka in så där akut. Riktig mardröm... Krya på er nu! Kram

Svar: Tack så mycket! Ja att ringa 112 är riktigt obehagligt men väldigt skönt att få vara i trygga händer när de väl kommer.
Sara

2014-02-10  /  21:17:46 
Mammatea

Så skönt att hon mår bättre!

2014-02-12  /  06:29:58  /  http://mammatea.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback