Minisemester

2014-08-03 22:54:28 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Vi kom iväg på en liten minisemester till Marcus syster med familj. Ebba hade feber i torsdagsmorse och fick en alvedon innan vi åkte och sen kom inte febern tillbaks. Vi har tittat på hönorna, åkt traktorvagn, sovit i lillstugan, ätit frukost med koutsikt, ätit god mat och Max har lekt lekt lekt med kusinerna. Ebba var inte på topphumör direkt men antar att det var sviterna efter vaccinationen. Idag har hon varit lite gladare.
 
Idag har jag målat det sista på köksfönstren. Usch så sega vi är. Ett år efter att vi målade dem vita är nu allt färdigt med lister och den sista detaljmålningen. Nu är det bara gardiner.....
 
Otroligt varmt idag. Vi tog en tur till mammas och pappas torp på eftermiddan. Fikade lite och badade. Blev dock ett kort bad för åskan mullrade in. Blev inte så mycket av det... som tur va. Usch har läst och sett bilder av vilka extrema åskoväder som passerar över Sverige. Vi har haft det väldigt lugnt på den fronten. Men får se om det dyker upp blixtar och dunder imorn.
 
 
Bild från tidigare ikväll. Klockan var cirka 20:30 och det var 28 grader ute. Nu visar termometern 24 grader. Vi får se om det blir tropisk natt.
 
Detta blir sista söndagen utan "ångest". På onsdag börjar jobb igen. Och därmed hösten.... känns det som i alla fall!
 
Kram
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback