Vemod

2013-09-06 22:51:16 ,   Allmänt/Vardagsliv
Det går ju fotboll på tv vilket mannen tittar på så min blick har fastnat här på datorn. Läste igenom mina blogginlägg från november förra året. Känner mig alldeles vemodig. Vilken fantastisk tid det var att vara gravid. Magen är så fin och även om jag var väldigt trött och kämpade med att orka jobba och familjelivet så var det ändå en magisk tid. All väntan och förväntan som finns i luften när man bär ett nytt litet liv inom sig. Tänk att det var vår underbara Ebba som låg där inne och väntade på att få träffa oss.
 
Ååå det är verkligen magiskt att vara gravid! Och jag är så lyckligt lottad som fått vara det två gånger. Om det blir fler gånger det får livet utvisa helt enkelt.
 
 




Kommentarer
Elin - Livat på torpet

Så fin du var! Och visst är det lite konstigt det där att man kan sakna den där jätte magen som man var så less på ;)

Svar: Tack! jag var egentligen inte så trött på min mage under graviditeten med Ebba förutom sista veckorna. Men man minns ju allt som ett skimmer fast man inte tyckte det varenda sekund =)
Sara

2013-09-07  /  08:48:12  /  http://www.elinteg.se
Anna

Jättefin i din mage :)

Jag har precis börjat känna nu, 2,5 år efter minsta, att jag saknar att vara gravid lite. Så speciellt att gå och bära på en ny liten individ. Dock känner jag mig just nu så nöjd och lycklig med de två små troll jag redan har. (de har dock börjat tjata lite om en lillasyster ;))

Svar: Det tog ju ända tills Max var tre år innan jag längtade efter syskon till honom och inte för att han var jobbig på nåt sätt utan allt funkade ju jättebra men jag var inte redo helt enkelt men nu kom det som nån längtan redan när Ebba var ett halvår. Men precis som du så är jag väldigt nöjd med de två de har och för att vara ärlig så tror jag nog inte det blir fler barn. tiden får utvisa det! det är ju skönt att man inte behöver bestämma sig nu.
Sara

2013-09-08  /  07:46:57  /  http://annastankehorna.blogspot.com
mammaTea

Att vara gravid är verkligen speciellt. Förväntan, väntan och längtan. Så underbart alltihop!

2013-09-08  /  19:27:31  /  http://mammatea.se/
Linda

Åh jag önskar jag kunde känna detsamma :-(

Svar: Å Linda! Det kommer bli bra. Det är jag alldeles säker på!! kramar
Sara

2013-09-09  /  12:04:20  /  http://familyspace.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback