Fotoväggstankar

2013-09-20 11:09:13 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
 
Det är fredag!!!
 
Trodde jag skulle kunna sitta i soffan och skriva ett blogginlägg men gav upp när Ebba hade attackerat tangenterna för femte gången. Nu åker hon runt i gåstolen istället och datorn har jag förflyttat till köket för Max började bygga en koja i soffan.
 
På bilden ovan ser ni vår nya tavellist som vi satte upp igår. Det var flera månader sen vi köpte den men vi är inte så snabba på att ta tag i saker men igår kom den äntligen upp. Blev riktigt bra och mysigt. Väggen har känts så ofärdig men nu känns vardagsrummet mer komplett.
 
På bilden ser ni hallen till höger och på byrån där ligger fotoramar som satt uppe i vardagsrummet förut men som plockades ner när vi satte upp vårt vitrinskåp. Ramarna ska sättas upp i trappan där jag ska göra en fotovägg. Har även köpt några silverramar. Men måste framkalla bilder att sätta upp. Det är mitt höstprojekt. Vi har inga bilder på Ebba framkallade ännu. Jag gjorde en framkallning för några månader sen men de bilderna gav jag till släktingar men nu är det hög tid att framkalla hem hit också.
 
Nepp nu ska jag fixa lite mat och sen ska vi gå till lekparken har jag tänkt!




Kommentarer
mammaTea

Fint!

2013-09-20  /  19:19:52  /  http://mammatea.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback