En halvtimmes laddning

2013-10-03 21:59:18 ,   Allmänt/Vardagsliv
Kan ju inte bara tillbringa dagen med att blogga om Ebba 9 månader och matkassar måste ju skriva lite om vad vi pysslat med idag också.
 
Ebba och jag var iväg på mamma boot camp i förmiddags. Jag var opeppad på att träna men opeppen försvann när det var dags och det var roligt som vanligt =)! Ebba sov i vagnen största delen av tiden.
 
I eftermiddags kom dock tröttheten efter några dåliga nätter. Jag skulle åka och handla men tog för en gångs skull ett klokt beslut och gjorde det efter att Ebba hade sovit och inte när hon sov. Så när hon sov drack jag en kopp cappuccino, åt en bit mörk choklad och låg på sängen och skrev inlägget om Ebba 9 månader. Det var som att jag låg på laddning i en halvtimme och har sen känt mig ganska pigg. Jag måste bli bättre på att vila lite varje dag!! Men det är inte alltid så lätt att ha möjligheten men det måste prioritera helt enkelt. Idag var Marcus hemma från kl. 14 och då är det ju lite lättare annars brukar jag göra mellis till Max och sånt när Ebbis sover.
 
Imorn är det fredag vilket ju alltid är en efterlängtad dag i veckan. Dessutom slutar Marcus jobba tidigt och vi ska gå på marknad här på orten och sen hjälpa vännerna M och H i deras nya hus. Och sedan är det dags för fredagsmys här hemma. En bra dag helt enkelt. Nu hoppas jag på en bra natt också så att mitt tålamod är på topp under förmiddagen med barnen imorn =)!
 
Är ni några som läser här inne förresten? Ni lämnar väldigt dåligt med spår efter er. Har också fått indikationer att min blogg kan ta tid att få upp på mobilen via bloglovin. Fler som har det problemet? Vet inte om det beror på alla bilder. Jag har försökt kolla om jag kan begränsa antalet inlägg på startsidan men hittar det inte nånstans.
 
Sov så gott!
 
 
 
Vink vink från mig ♥
 
 




Kommentarer
Anneli *barntipsbloggen*

Jag tittar in här alltid emellanåt o tycker du skriver väldigt blandat o trevligt:) Roligt att följa er vardag. Oftast kikar jag in när jag har en stund över vid datorn, nu när det inte längre går att spara "favoriter" i blogg-appen på mobilen...

Grattis till ebba förresten som redan hunnit bli 9 mån, här hemma blev emma 10 mån för nån vecka sen och oj vad fort tiden g¨r, fyller hon redan 1 år nästa månad?! Svårt att fatta...

Trevlig helg

Svar: Jag har hört att fler säger att det inte går att spara favoriter i blogg-appen men jag kan det. Jag har android. Har du iphone?
Ja hjälp snart ett år!! det känns jättekonstigt!
Sara

2013-10-04  /  11:36:45  /  http://barntipsbloggen.blogg.se/
Svägerskan

Jag tittar ju in här ibland, men det vet du väl! :-) Kanske därför jag har koll på läget trots att vi inte hörs så ofta. ;-)Hoppas ni får en härlig helg!

2013-10-04  /  21:01:59 
Josefine

Hej Sara! Jag är inne och läser alla inlägg, men som du säger är just din blogg lite seg via mobilen och jag läser alltid i den.
Jag får bli bättre på att läsa i datorn, för där är det mkt lättare att kommentera ;-)

Trevlig helg!

Svar: ja det är tråkigt att den är seg via mobilen. vet inte riktigt vad jag ska göra åt det :( Tack för att du läser =)
Sara

2013-10-05  /  08:45:49  /  http://josselyn.blogg.se
Johanna

Jag läser också såklart! Alltid. Men bloglovin från mobilen är rättså kass och då lär man ladda upp din blogg, vilket tar sin lilla stund. Och det är inte så ofta man har en stund ;) Lättare att kommentera när jag sitter vid paddan eller datorn..!

Kram, och hoppas ni fått sova ngt sånär inatt!

Svar: Ja bloglovin är inte alls särskilt bra via mobilen! Vet inte riktigt vad jag ska göra åt att det tar tid att starta upp min blogg via telefonen.
Ja att kommentera via telefonen är ju helt omöjligt typ så det är inte så konstigt att de flesta bloggar får allt mindre kommentarer. Jag brukar mest läsa bloggar från mobilen men brukar markera de inlägg jag vill kommentera som olästa så när jag går in på bloglovin på datorn så läser jag dem igen och kommenterar!

Nattens sömn var inte bra... men det är bara att ta nya tag :) kram
Sara

2013-10-06  /  06:47:23  /  http://justnuochidag.wordpress.com
lina

och jag läser fortfarande :-)

2013-10-06  /  19:20:49  /  http://www.snuddandetavfingretmot.blogspot.com
Jenny

Hej, här är en till som brukar gå in och läsa din blogg så gott som dagligen. Är för närvarande föräldraledig med en liten kille som föddes i april. Och sen har jag en 4-årig kille också. Gillar din blogg för jag känner igen mig i mycket av det du skriver. Och sen är det ju en viss "tröst" att läsa om någon som har lika dåliga och sönderhackade nätter som man själv har. Vet inte hur jag hittade hit från början, men jag blev fast i alla fall. Du verkar vara en klok person! Kram!

Svar: Välkommen hit =) Va kul att du presenterar dig. Det är alltid roligt att veta ungefär vilka som läser så man har en bild av vilka man skriver för och till =)! Ja visst är det skönt med igenkänning?! Det känns på nåt sätt alltid lite lättare när man vet att det finns flera som också får sova dåligt. Nu hoppas jag vi båda får en god natts sömn! Kram
Sara

2013-10-07  /  21:12:49 
Anneli *barntipsbloggen*

Ja det är en iPhone jag har men fr o m igår kan man nu åter igen lägga till favoriter med bloggappen även med iphone tack vare en uppdatering de kom med :)

2013-10-09  /  12:24:48  /  http://barntipsbloggen.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback