Förkyld lördag

2013-11-30 11:07:56 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej lördag! Det är så fint ute med frost överallt. Inte lika mysigt med en frostig bil dock som Marcus fick skrapa innan han åkte till våra vänner M och H för att lägga golv. Barnen och jag skulle också hänga där idag men Ebba har blivit förkyld.... igen! Så vi stannar hemma. Max ska leka med kompisen S en stund. Ebba ska väl hosta, snora och gnälla. Stackars lilla gumman. Femte förkylningen i höst. Och hon får alltid sån hosta. Nu har vi ju i alla fall hostmedicin sen förra förkylningen för två veckor sen.
 
Snubblade över denna bild som är tagen för ungefär ett år sen. Ååå underbara fina mage!!
 
 
Det är ju tur att man kommer ihåg hur hemskt gravidillamående är och hur tufft det är att orka med bebis de första månaderna annars skulle man nog skaffa sig många barn om det gick.
 
Ebba sover nu och det är lugnt och skönt en stund. Jag passar på att dricka te och äta mörk choklad. Ska nog bli en bra lördag det här ändå fast jag var så misspepp igårkväll att få tillbringa ytterligare en dag själv hemma med barnen.
 
 




Kommentarer
Kusin Emma

Du hade verkligen en jättefin gravidmage Sara! :-)
Förresten så behöver jag din och din mammas hjälp. Jag ska göra om hemma och behöver ha några som kan komma med kloka råd och ha synpunkter på mina förslag :-) Aktiverade min blogg igen, så när du får tid över från snoriga och hostiga Ebbisen (stackars lilla gumman!) så får du gärna titta in hos mig :-)

Svar: jag kommenterade ett av dina inlägg häromdan från mobilen men det kanske inte kom fram. Nu när jag gick in via datorn och skulle skriva några rader om soffbord men jag hittar ingenstans att kommentera. Känner mig smått oteknisk just nu... ha ha.... var ska jag klicka?!
Sara

2013-12-01  /  16:00:31  /  http://emmasrum.blogspot.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback