Inte lätt

2013-03-18 22:36:44 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Puh.... det är inte lätt att behaga sina barn dygnet runt!! Max har inte det riktigt lätt att komma tillbaks efter sjukdagarna. Han är trött, grinig och bryter ihop för typ allt. Sen har Ebba haft lite magknip periodvis idag. Inte alla dagar det är lätt att vara mamma! Imorgon ska Max till förskolan och hoppas det gör honom gott. Han har varit feberfri i fyra dagar nu men vet inte om det är den allergiska reaktionen som gör honom trött fortfarande eller om det helt enkelt är sviter av att ha haft så hög feber i några dagar. Han har dock varit i lekparken och på gympa idag och då var han full av energi men här hemma finns inte riktigt orken...eller humöret. Han är nog dessutom rätt trött på sin tjatiga mamma och pappa vid det här laget. Vår fina stora kille.
 
Hi hi älskar denna bilden! Bolibompamys. Ebba ser livrädd ut.
 

Kvällen har tillbringats i soffan med Halv åtta hos mig, Familjen Annorlunda, Top Model och en stor bit kladdkaka. Nu ska det blir riktigt skönt att sova. Imorgon ska jag och Ebba hälsa på kompisar.
 
Kram och godnatt till er ♥




Kommentarer
Liw - mamma till två inom 16 månader

Så fin bild :-)

Mait blir väldigt trött när hon haft sina allergiska reaktioner men sen tänker jag att det nog kan vara så att han inte riktigt landat i att vara storebror än. Psykologiskt pratar de om kring 3 månader i tid innan de äldre syskonen fattat vad som hänt. Kanske är det som sätter sig på humöret?

Svar: Ja jag tror också att det är det som påverkar. Var lite upp och ner innan han blev sjuk också. Jag måste bli duktigare på att ta tid med bara honom när Ebba sover. Men det är ju svårt med tanke på allt annat som hela tiden måste fixas här hemma men han är ju viktigare.
Sara

2013-03-18  /  23:08:35  /  http://liwetochvardagen.se
Johanna

Huvva, nej, det är nog inte helt lätt att återhämta sig från alla sjukorna och allergi. Ossian brukar också vara riktigt labil ett par dagar efter startad antibiotikakur. Hoppas att lite tid på föris idag gör honom gott. Och att du och Ebba får en skön dag!

Kram

Svar: Ja det är ju inte konstigt att han är trött efter allt som kroppen gått igenom. Idag var han lite piggare som tur är. Kram
Sara

2013-03-19  /  06:55:27  /  http://justnuochidag.wordpress.com
Anneli

Haha ja hon ser lite skärrad ut ;-)

Svar: ha ha ja eller hur! helt chockad!!
Sara

2013-03-19  /  21:15:21  /  http://vardagssaker.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback