Heja heja

2013-03-25 12:14:12 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej måndag! Jag vaknade faktiskt energirik idag =). Ebba sov til 5.30 imorse. Jag vaknade en stund innan och fick gå och pumpa ur mjölk för brösten var aj aj. Sen när jag skulle lägga mig igen vaknade Ebba och åt. Sen somnade vi om till strax efter 8. Även Max sov så länge.
 
Förmiddagen har vi tillbringat i lekparken tillsammans med Max kompis S. Nu ska vi strax äta stuvade makaroner och köttbullar och sedan ska Max till sin farmor och farfar och jag och Ebba ska på barnmatsinfo på Kropp och knopp.
 
Det är verkligen logistik på hög nivå när man ska iväg med två barn och har en tid att passa. Planen är: Äta mat om fem minuter, sedan väcka Ebba, blöjbyte, amma, klä på henne, hjälpa Max på toaletten..... och sen ge oss iväg.... Allt detta ska ske inom en halvtimme. Heja heja.....♥




Kommentarer
Anneli

Heja heja, jag som ibland har det svårt att gå ihop med ett barn haha...;-)

Svar: ja det hade jag med när Max var liten. Nu känns det inte som nåt om bara Ebba och jag ska iväg. Men allt beror ju på vad man jämför med =)! sen så demonstrerar ofta inte Ebba vilket storebrorsan kan göra... och särskilt när mamma är stressad!!
Sara

2013-03-25  /  14:43:43  /  http://vardagssaker.blogg.se/
Mikaela

Nu är jag nyfiken,hann du? Hade tagit i alla fall en timma för mig :) När jag ska i väg räknar jag 30 min för amning för att ha lite marginal.Tur man är bra på att multitaska eller hur :)

Svar: japp jag hann. Var nån minut sen men lyckades på 45 minuter med att äta mat, byta blöja, amma, få på Max och Ebba ytterkläder + mig själv, lämna Max hos hans farmor och farfar, hämta en kompis och sen åka dit vi skulle!! ja effektivitet blir man bra på som tvåbarnsmamma!!
Sara

2013-03-25  /  16:25:04 
Åsa S

Du var allt snabb. Skulle Max äta på den tiden med, i sådana fall var ni ju racersnabba?!

Svar: ja han åt på den tiden också! Vi var snabba =)!
Sara

2013-03-25  /  20:15:27 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback