Dvala

2013-03-08 09:34:11 ,  
Äntligen fredag!! Det känns dock som jag går i dvala idag. Är SÅ trött. Har lagt mig för sent de senaste kvällarna och blivit väckt lite för tidigt och så 2-3 nattamningar på det. Idag måste jag med andra ord sova lite på dagen!!

Barnen är pigga iallafall :)






Kommentarer
Anneli

En sån dag hade jag tidigare i veckan, jobbig känsla faktiskt... Men idag e jag pigg, solen skiner o helgen e runt hörnet :-) Trevlig helg!

Svar: Ja det går ju upp och ner. Nu har kroppen sagt ifrån lite tror jag... men nu är det ju helg så inatt får Marcus ta blöjbytet och sen så får jag sovmorgon imornbitti! Härligt att du är pigg. Hoppas det fortsätter så =)
Sara

2013-03-08  /  13:22:13  /  http://vardagssaker.blogg.se/
Linda

Så duktig Ebba är med huvudet!
Ja jag försöker vara flitig ;-) det går ju bra eftersom Aston är vääääldigt snäll och mestadels sover annars äter han eller ligger och skrattar. Hoppas du fått vila idag. Kraaam

Svar: Va skönt att han är en så tillfreds bebis =) Ebba är också ganska enkel men lite gnällig emellanåt. Hon vill gärna bli buren och vara nära. Kortare stunder kan hon sitta i babysittern eller ligga på filt men då måste vi vara vid henne och prata. Ja hon är stark i nacken... vilket är konstigt för hon ligger på mage väldigt korta stunder för sen blir hon ledsen!
Sara

2013-03-08  /  18:17:20  /  http://familyspace.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback