Bytardag

2013-03-22 22:42:07 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Jag fredagsmyser med lite pizzarester och coca-cola medan min rygg får vila. I eftermiddag/kväll har jag varit och grejat inför bytardagen jag är med och anordnar för tredje gången. Det är SÅ kul!! Bytardag innebär i det här fallet inte att man byter kläder med varandra utan ett koncept där man prismärker själv och lämnar in och så sorterar vi upp allting till försäljning som är imorgon. Sen efter stängningsdags får man komma och hämta sina pengar och det som inte blivit sålt. 20% av det man säljer för går till välgörande ändamål. Ett riktigt bra koncept. Det innebär mycket arbete men det tycker vi är roligt. Idag har det varit inlämning så vi har packat upp och gjort i ordning inför försäljning imorgon. Fördelen med att vara med och "jobba" är att vi får handla före alla andra. Detta fick följa med mig hem:
 
Till Ebba: tights strl 62 (10:-), leggings strl 62 (10:-), mössa (5:-), overall strl 68 (40:-), kjol strl 62 (10:-) och oanvända kavatskor i strl 20 (100:-). Priserna är ungefär för jag kommer inte ihåg riktigt...
 
Sommarpyjamas strl 68 (5:-), byxdressar i strl 68 för 10:-/st... ooops skorna kom visst med på en bild till...
 
 
Lila kofta i strl 68 10:-, body i strl 74 10:- (passande till jul??) och jeans till Max 20:-.
 
Två filmer till Max för 25:-/st, pussel 30:- och lappduk till Ebba för 10:-
 
Jag känner mig nöjd =)!
 
Ebba har varit med mig idag och det har gått bra. Hon somnade fort nu ikväll. Jag ska äta lite chips och sen är det läggdags även för mig för imorn är det ju försäljning som gäller och jag lär väl vara vaken och amma några gånger inatt som vanligt antar jag!
 
Kram till er alla som läser här inne (trots att ni är ca 150 stycken per dag så har det varit väldigt glest med kommentarer på senaste tiden. Gör att jag tappar blogglusten lite grann...) ♥




Kommentarer
Therese

Länge sen jag var på bytardag nu. Saknar det. Gillar att hetsspringa omkring och leta fynd. Haha. Sålde ofta själv förut, men nu var det länge sen. Dax att leta upp någon i närheten snart igen. Kram o hoppas du får roligt idag och att det går bra med Ebba.

Svar: Ja det är ju så roligt =)! Det blev riktigt lyckat igår och nu längtar jag redan till hösten när det är dags igen!
Sara

2013-03-23  /  07:21:59  /  http://mirasmamma.blogg.se
Johanna

Så himla skoj! Jag älskar ju loppisar =) jättefina kläder du fått tag på till Ebba!

Svar: Ja det är ju så kul!! Blir helt lycklig när jag fyndar =)
Sara

2013-03-23  /  11:12:47  /  http://justnuochidag.wordpress.com
Mikaela

Lovar bättring i kommentarerna,är så himla trött om dagarna bara och tittar alltid in snabbt för uppdateringar :) Gissar att du bor i Småland,har jag fel?Hade varit riktigt kul med klädbytardagar,har mycket jag vill bli av med.Trevlig helg!

Svar: Du brukar ju kommentera så det är ingen fara! Man kan ju inte kommentera på allt =) Det tråkiga är dem som aldrig skriver något, som liksom bara läser men aldrig "visar" sig. Men det är ju så när man har en öppen blogg och jag vill inte vara en sån som tjatar till mig kommentarer men ibland känns det bara som att man måste skriva nåt om det. Nepp bor inte i Småland utan i gnällbältet, alltså Närke =)! Hoppas ni också haft en bra helg!
Sara

2013-03-23  /  12:58:03 
Linda

Va bra koncept! Håller med dig, ibland önskar man lite fler kommentarer. Fina fynd du har gjort! Väääldigt billigt. Blir sugen på att styra upp något liknande.
Kram

Svar: Ja det skulle du göra. Det är så roligt trots att det är väldigt mycket jobb!
Sara

2013-03-23  /  23:04:17  /  http://familyspace.blogg.se
Lisa

Jag är en som läser men inte kommenterar, smyger runt här lite bara ;) men tycker verkligen om din blogg, den är insprirerande!

Svar: Å va roligt! Tack så mycket =) Va kul att du kommenterade. Alltid roligt att veta vilka som är här inne och läser
Sara

2013-03-25  /  09:28:32 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback