Snart kommer rynkorna....

2013-06-02 22:57:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gokväll! Igår var jag fast i att lägga ut Traderaannonser så bloggen glömdes bort. Allvarligt detta ju =)! Marcus var iväg och spelade igår. Jag och barnen tog en promenad och köpte glass och besökte även min mormor och morfar. När vi var på väg dit stötte vi på A-C som bjöd in oss på grillat på kvällen. Mycket gott och härligt när det blir så där spontant.
 
Dagen har innehållit en stressig morgon, sommarfest, korvgrillning, grillat hos svärföräldrarna och städning här hemma. Äntligen är det någorlunda rent här hemma.... dock inte i alla rum... men kök, vardagsrum, tvättstuga och vårt sovrum är dammat, dammsuget och torkat. Sen så är det ju den där tvätten som måste sorteras också. Vi har hamnat efter igen helt enkelt. Men vem sjutton vill sitta på ålderns kant och bara minnas att man sorterade tvätt hela dagarna?! Brukar tänka så och prioritera nåt annat. Resultatet av det kan man se på vårt kontor alias nån form av extra tvättstuga.
 
Ikväll när barnen hade somnat så tog jag ett bad. Hade dock i lite för kallt vatten så efter 20 minuter klev jag huttrande ur och duschade mig varm istället. Men kroppen känns ren nu i alla fall =)!
 
 
Imorn är det nån som fyller år. Får se om det tillkommer några rynkor under natten ^^.
 
Kram och godnatt.
 

 
Nybliven 30-åring förra året. En liten Ebba låg i magen och gjorde mig illamående, så nåt hejdundrande till firande blev det inte men en fin fest för släkten som blev alldeles lagom
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback