Sötsaker

2013-07-25 21:55:05 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej i värmen! Som ni sett i tidigare blogginlägg så har vi badat idag igen. En riktigt varm och kvav dag har detta varit. Jag, barnen, min mamma och mina brorsbarn åkte på badutflykt till en fin gård med en fantastisk strand. Bad och lek och sedan en glass som avslutning innan jag och barnen åkte hem. Mysigt!
 
Det har blivit alldeles för mycket godsaker de senaste dagarna så har känt av lite magkatarr. Värk i magen, uppsvullen, lite sämre aptit och trött. Får skärpa till mig nu men det är inte lätt nu på sommaren.
 
Igår hade vi en mysig kväll här hemma med vännerna A-C och M. Vi åt god mat, pratade, skrattade och spelade spel. Dessutom var inga barn förutom Ebba med vilket var väldigt lugnt och skönt. Till efterrätt blev det (såklart) mitt paradnummer: chokladsufflé! Och igår blev suffléerna alldeles perfekta. På bilden nedan har den dock sjunkit ihop lite då jag inte hann fota när de var alleles nygjorda pga att Ebba var ledsen. Har dock kommit fram till att chokladsufflé nog inte är så onyttigt för de innehåller bara 2 msk socker. Borde ju knappt räknas som en sötsak?! ;)
 
 
 
För övrigt råder packningskaos i mitt huvud. Semester närmar sig. Ska försöka att inte ha med så mycket men det är inte lätt. Nåja fortsättning på det följer imorn för nu vill jag bara vara en liten stund innan läggdags....
 
 




Kommentarer
Emma

Bilden till vänster är verkligen en JÄTTEBRA bild på dig Sara! Superfin!

2013-07-27  /  18:30:56 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback