Så stor men ändå så liten

2013-07-09 23:11:52 ,   Allmänt/Vardagsliv Ebba
Gokväll! Vilka härliga sommardagar vi har. Som ni såg i tidigare inlägg så blev det en eftermiddag på stranden idag också (blev dock ingen igår). Blåste en del så trots 24 grader i skuggan så blev jag aldrig riktigt badsugen så blev inget dopp idag. Marcus och jag turas ju om att vara med Ebba i skuggan så hann inte bli så varm. Vårt blötdjur till son var dock i vattnet typ hela tiden.
 
Och apropå nåt annat så börjar Ebba alltmer intressera sig för Max leksaker. Hon älskar att sitta och gnaga på hans Kling och Klanggubbar vilket inte är så populärt hos storebror. Då tar han dem snabbt ifrån henne och säger Du får leka med dina saker Ebba. Jag, den hemska mamman, kan ju dock inte låta bli att retas med honom och ge dem till henne. Lite duplo brukar hon i alla fall få låna. Det är gott att gnaga på!
 
Idag fick hon provsitta Max traktor. Och det blev populärt. Vi fick bända bort hennes händer från ratten när vi skulle lyfta henne därifrån.
 
Hon är så stor men ändå så liten.
 
 
 
 
Kan påpeka ur säkerhetsaspekt att Marcus håller en hand mot hennes rygg på de två första bilderna och på den sista satt han beredd ifall hon skulle tippa åt sidan. Nog för att hon sitter bra men detta känns ju lite väl farligt utan stöd med tanke på underlaget under.
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback