En produktiv och mysig dag

2013-07-17 23:45:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gokväll! Idag hann vi med mycket. Fix hemma på förmiddagen med slutföra fönstrena samt byta handtag på vår ena ytterdörr. På eftermiddagen hade vi planerat strandhäng men blev sen ändrade planer så Max åkte och lekte med sin kompis S och jag, Marcus och Ebba åkte på en shoppingtripp för att köpa handtag till fönstren och lite annat smått och gott. Denna dag har ju dock varit så solig och varm så efter kvällsmaten åkte vi till sjön och kvällsbadade. Det var underbart. Så ljummet och skönt i vattnet.
 
När barnen hade somnat så putsade jag några fönster och så drog vi bort pappret från golvet som vi haft när vi målat och satte tillbaks fönsterbrädan. Har hunnit springa upp till Ebba några gånger också.
 
En produktiv och mysig dag. Har tänkt mycket på hur bra jag har det och känt lite extra tacksamhet. Så nu längtar jag tills imorn för att få uppleva ännu en dag ♥
 
 
 
Förresten läste på text-tv att Rädda barnen gått ut och varnat för att lägga ut nakenbilder på barn på sociala medier pga att de blir så lättillgängliga för pedofiler. Vill bara uppmana er att tänka på det!
 




Kommentarer
Anna

Det känns alltid skönt när man får mycket uträttat. Låter supermysigt med ett kvällsdopp :)

Egentligen tycker jag det är så otroligt hemskt att man inte kan lägga ut vilken bild som helst på ett oskyldigt barn utan att behöva tänka på att det kan finnas riktiga äckel som använder bilderna i otäckt syfte. Har dock aldrig lagt ut bilder på mina barn med bar hud av just den anledningen.

Svar: ja det tycker jag med är hemskt. Jag lägger ju ut mycket bilder på barnen men är hemskt noga med att de inte ska vara avklädda.
Sara

2013-07-18  /  10:20:42  /  http://annastankehorna.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback