Omställningar

2013-01-16 15:31:53 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej onsdag! Ni behöver inte oroa er, jag har inte sovit tills nu! Natten blev helt ok trots att Ebba legat nära mig eller på mig hela natten men vi har i alla fall sovit. Var på "Efter förlossningen"-träning på förmiddan och innan det åt Marcus och jag räkmackor till frukost som han köpt på konditori efter att han lämnat Max på förskolan imorse. Vardagslyx! Dock har det inte varit lika lyxigt nu på eftermiddan när min mage protesterat mot räkmackan och lite för mycket cheesecake. Ja nu när jag inte är gravid längre har jag fått problem med magen igen så måste komma ihåg att inte äta för mycket feta saker för då vill magen inte samarbeta. Har tittat på tre avsnitt av Dawsons Creek och myst med Ebba och vilat och äter nu en väldigt sen lunch =)!
 
Är fascinerad över att man så fort anpassar sig till dessa lugna dagar. Om man tänker på att jag i vanliga fall jobbar heltid på förskola och därmed träffar mycket folk varje dag och att det sen är förskolelämningar och hämtningar av Max samt allt bestyr i hemmet och nu är det så här lugnt! Mina dagar består av att amma, titta på tv, surfa lite på datorn, leka med Max, laga mat, plocka undan hemma. Ändå så fyller det hela dagarna. Och man vänjer sig fort. Bara för att Ebba och jag var hemifrån en stund på förmiddan så känns det helt ok att bara slappa resten av dagen. Jag kräver inte mer än så helt enkelt! Jag känner dock att i och med att mina krafter kommit tillbaka så börjar man sakna lite mer socialt umgänge. Lär väl bli ännu värre nästa vecka då Marcus ska jobba.
 
Vi skulle behöva få besök för har en väldigt god cheesecake i kylskåpet och inte ens Marcus orkar nog äta upp hela den ;)
 
 
 




Kommentarer
Linda

Haha jag säger detsamma... Detta är ju då skönt och lugnt!

Svar: vi kommer säkert få äta upp våra ord sen.... =)
Sara

2013-01-16  /  17:13:12  /  http://familyspace.blogg.se
Anna

Du gör helt rätt i att bara ta det lugnt!Jag kan faktiskt ångra lite nu att jag inte mös mer än jag gjorde...
Du vet att det är bara att säga till om du vill att jag ska komma på besök,jag är översocial;-)kram

2013-01-16  /  21:31:04 
Anneli

Ja det e roligt det där hur lätt man anpassar sig. Jag är oxå van vid att egentligen ha fullt upp på dagarna (jobbar som chefs-assistent på ett större företag->mkt att göra) men det är skönt att bara ta dagarna som de kommer. Det enda jag för tillfället saknar är just den sociala biten. Kan bli liiiite trist att umgås så mkt med en bebis, även fast hon e gudomligt söt o en bra lyssnare ;) Ska bli skönt när föräldraträffarna på BVC drar igång så kanske man lär känna andra i samma situation som man kan träffa lite ibland på dagarna...

Svar: ja man är ju van att träffa mycket människor och prata dagarna i ända! Jag känner några som är mammalediga och går ju på efter förlossningen-träning där jag träffar några. Men jag blir lite begränsad känner jag eftersom Max är hemma en del också. Blir skönt sen när sjukdomsmånaderna är över så att man känner att man kan göra mer saker. Nu känns det mest som jag försöker isolera oss för att inte bli sjuka!
Sara

2013-01-17  /  10:38:27  /  http://vardagssaker.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback