Nya tider?

2013-01-14 09:48:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron! Igår somnade jag och Ebba redan vid 22.30 vilket ju är en klar förbättring mot 0.30 som det varit de senaste kvällarna. Sen så har vi sovit rikigt bra. Några uppvaknanden för mat och blöjbyte såklart men på det stora hela en bra natt. Vaknade vid 7.30 imorse och Ebba somnade om för ungefär en halvtimme sen och sover nu i korgen här på nedervåningen. Då har vi markerat att det är dag nu! Hoppas på att dessa nya tider gäller framöver också även om jag vet att bebisrutiner ändras från dag till dag. Men vi kan ju hoppas =)!
 
Idag kommer bvc hit för att väga lillskruttan! Blir spännande att se om hon gått upp vilket jag verkligen hoppas och räknar med eftersom hon är så nöjd. Måste också fråga om hennes ögon vilka var lite kladdiga redan på BB och de sa att det beror på tårkanalerna och att vi ska torka försiktigt med vatten. Senaste dygnet har ögonen varit mycket värre och de är svullna och kletar igen direkt på stackarn. Får se om vi behöver ha ögondroppar eller nåt sånt.
 
Nu är det frukost för mig!
 
 
 
Tack för kommentarerna angående bilderna på Ebba!




Kommentarer
Ida

Hej Sara!
Grattis till er fina lilla Ebba!
Jag fick en liten tjej i slutet av november o vi har haft samma problem med hennes ögon. Jag har droppat ner lite bröstmjölk i ögonen o det funkar jättebra!
/Ida

Svar: Tack! Ja jag läste nånstans att man kan droppa i bröstmjölk. ska nog prova det. Råden som bvc gav var precis som vi gör, torka försiktigt med ljummet vatten och massera tårkanalerna!
Sara

2013-01-14  /  11:51:48 
Millah

Hej :) Har tävlingar i bloggen, var jätte gärna med!

Överraskningspaket: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-overraskningspaket.html

Valfri vara från paradiset1: http://millahoman.blogg.se/2012/december/vinn-valfri-vara.html

Mössa: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-mossa.html

ha det bra! kram // Millah

2013-01-14  /  14:48:31  /  http://millahoman.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback