Nämen vad hände?

2013-01-26 09:40:43 ,  
Jag är i chock!! Inatt har Ebba sovit i babynestet bredvid mig i fem timmar!! Från midnatt till 5 imorse. Helt otroligt. Det enda jag gjorde annorlunda mot i vanliga fall var att min vetekudde fick värma upp nestet och hennes filt medan hon somnade vid bröstet och sen lyfte jag över henne... och hon sov vidare. Sen 5 har hon sovit i famnen men det gör inget. Tänk att jag fått sova fem timmar i sträck!? Som sagt, jag är i chock!! Positiv chock.




Kommentarer
Josefine

Vad härligt! Jag vet att jag använde mig av vetekudden när Freja var nyfödd också. Det är jättebra! Då är det ju varmt när man ska lägga bebis där, och det är ju oftast det som är problemet annars att det är kallt där dom ska sova och dom vaknar till. Hoppas den nya trenden håller i sig!

Svar: ja jag hoppas att det funkar någon natt till =)! Har tänkt göra så tidigare med men min vetekudde gick sönder för två veckor sen. Frön överallt!!! Men nu har min mormor sytt en ny åt mig. Perfekt!
Sara

2013-01-26  /  10:30:33  /  http://josselyn.blogg.se
Mikaela

Jag tänkte på dig i dag faktiskt och just vetekudden.Fick tipset av en kompis här i veckan men inte hunnit testa det själv ännu men glömde tipsa dig om det i går.Gu vad skönt att få sova så många timmar i sträck,lycka!Måste testa själv i natt :)

Svar: ja testa det!! Jag la den i babynestet och la hennes filt ovanpå så både nestet och filten blev varma. Hoppas detta blir en trend =)!
Sara

2013-01-26  /  10:44:14 
Anna

Härligt! :) Hoppas det fortsätter så.

2013-01-27  /  08:16:42  /  http://annastankehorna.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback