Bröstmassakern

2013-01-15 11:34:07 ,   Allmänt/Vardagsliv
Puh.... vår lilla tjej är en riktig nattätare!! Eller ja hon sov mellan midnatt och kl. 3 men sen har hon ätit.... ätit och ätit! AJ!
 
Nu sover hon gott som vanligt på förmiddagar och jag klev upp för en stund sen. Börjar tröttna på detta att hela dagen försvinner men det är ju så det är nu i början. Är ju viktigt att samla sömn också!
 
Max är på förskolan så det är jättetyst här hemma. Ute yr snön så nån barnvagnspromenad blir det inte idag.
 
Kram till er ♥




Kommentarer
Anna

Det är så skönt när det är andra barnet, för med första så tror man (ja, iallafall gjorde jag det)att det är så man kommer få ha det, de kommande 18 åren, amma amma amma...sen när sömnen blivit bättre på natten så inser man ju att det nog kanske eventuellt inte kommer ta 18 år innan man får en hel natts sömn igen...men visst känns det så ibörjan, speciellt när man sitter där,ensam i natten och ammar..! Kram!

Svar: ja det är väldigt skönt för man vet ju att det blir bra sen även om det är tufft nu i början. Med Max såg jag liksom inget slut på det! Får försöka tänka på hur kort denna period ju är =) kram
Sara

2013-01-15  /  15:30:38 
Linda

Usch ja jag hade glömt att det gör såå ont att amma. Fy sjutton - hoppas brösten vant sig snart...

Svar: ja jag får mest ont i bröstvårtorna nu när det blir mycket ammande. De första dagarna hade jag jätteont i hela brösten men det har lättat nu som tur är!
Sara

2013-01-16  /  17:11:48  /  http://familyspace.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback