Shoppingsugen

2013-02-19 15:12:00 ,   Ebba Mode/Kläder
Det har gått åt mycket kläder till Ebba när hon varit sjuk eftersom hon kräkts ner sig och sånt. Upptäckte då att vi inte har så mycket bodys och byxor till henne. Hon är ju nu på väg mot strl 62 och jag har gått igenom vad hon har och insåg att det behövde kompletteras lite. Tråkigt va? ;) Blev en tur till Lindex och jag köpte detta:
 
 
Så skönt det var att åka iväg själv lite. Sen så passade jag på att hämta ut paketet från KappAhl med kläderna jag beställde till Ebba förra helgen. Jag gillar verkligen omlottbodys men vi har ingen sådan i strl 62 så var självklart att det var det jag skulle köpa. Hoppas jag även hittar några fina sådana på bytardagar framöver.




Kommentarer
Sofia H

Hej! Jag kan kika igenom 62/68 här om du vill låna/få något! Mamma, Simon och Caroline kommer upp nästa helg så jag kan skicka med dom isf! ;-) Har bla en fleceoverall str62 och en 68.

Svar: Hej! Tack men det är lugnt. Jag har en del efter Max i reserv, bara det att jag har blivit lite "rosafierad" efter att ha fått en tjej.... hi hi precis som alla säger att de inte ska bli. Har fleeceoverall i större storlekar efter Max! Tack ändå. Ska shoppa lite på bytardagar vilket jag ser framemot. Va roligt att ni får besök =) kram
Sara

2013-02-19  /  17:14:02 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback