Pyjamasfavoriter

2013-02-11 17:05:00 ,   Ebba Graviditet/Bebisförberedelser/Förlossning Max Mode/Kläder
Det finns ju många olika varianter av pyjamaser till bebisar. Med fötter, utan fötter, med dragkedja, med knappar, dra över huvudet..... osv. Det finns även olika knäppningar med knappar. Dessa tre pyjamasvarianter har vi provat till Ebba:
 
1. Med dragkedja och fötter
2. Med knäppning och fötter. Knäppning är neråt båda benen och går ihop vid grenen
3. Knäppning mot ett ben och utan fötter
 

När Max var bebis hade vi även någon pyjamas man drar över huvudet i liten storlek men de gillade jag inte. Det passade bättre sen när han var större. Jag gillar överlag inte plagg man drar över huvudet på små bebisar och framförallt inte när de bajsar ner de plaggen så man måste dra allt över huvudet.
 
Favoritpyjamasen när Max var bebis var.... *trumvirvel tack*.... pyjamasen till vänster på bilden. Med dragkedja och fötter. Den satt allra bäst tyckte jag och det var enkelt att byta blöja på natten och så. För Ebba har den inte alls passat. Hon har liksom konstant fått ur sina fötter ur pyjamasfötterna och böjer benen som en groda inuti pyjamasen vilket har varit lite bökigt. Pyjamasen i mitten på bilden har det blivit likadant med. Dessutom gillar jag inte knäppning som är smått bökig. Särskilt på nätter när man är nyvaken och ska få alla knappar rätt. Favoriten till Ebba är alltså.... *trumvirvel tack*.... pyjamas nummer tre! Enkelt knäppning och utan fötter. Dessutom tycker jag det är smidigt med knappar så att man bara behöver knäppa upp nertill för med dragkedja drar man ju uppifrån och det blir kallt på bröstet för bebisen.
 
Vi använder inte strumpor till Ebba på natten för hon har en bomullsfilt på sig är lagom varm men det kan säkert bli aktuellt senare när hon mer börjar sparka av sig filt/täcke. Det händer inte så ofta nu.
 
Kom ihåg nu att detta är mina subjektiva åsikter och som ni märker så har det varit olika favoriter till olika barn.
 
Pyjamas nummer 1 är från KappAhl, köpt när Max var bebis. Pyjamaser 2 och 3 är från Lindex och är köpta till Ebba och finns i sortiment nu. Den senare säljs i tvåpack.




Kommentarer
Sofia

Hej!
Min favorit just nu är med dragkedja utan fötter. Kom på nu att det är bara sånna vi har i aktuell str. :-) Axel drar alltid in fötterna i pyjamasen om man inte sätter på han sockar.

2013-02-11  /  19:19:11 
Johanna

Jag gillade nog pyjamaser med dragkedja och fötter när O var liten. Men det är ju int säkert att det är bäst för vår lilla kråka =)

2013-02-11  /  19:34:12  /  http://justnuochidag.wordpress.com
Anneli

Pyjamastyp av den till höger föredrar vi. Pyjamas med dragkedja har vi tyckt pressar blöjan åt motsatt sida än där dragkedjan går = ökar risken för läckage ;)

Svar: ja det tycker jag me!!
Sara

2013-02-11  /  21:17:23  /  http://vardagssaker.blogg.se/
Nina Bergquist

ja har några skivor nånstans med bilder. men skivor är så osäkert. bara så typiskt att hårddisken pajjade för den har funkat så bra hela tiden. så dog den. mår bara så sjukt dåligt. ja har ju fotoalbum på theos första år iaf. men freja har inget. å hunden vill ja ha på. usch. har ju på bloggen men alla bilder är ju små med vattenstämpel :S

se hur det löser sig..

2013-02-12  /  10:22:06  /  http://deliciously.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback