Ny mobil

2013-02-23 23:05:40 ,   Allmänt/Vardagsliv
Tre av familjens fyra medlemmar sover. Endast jag vaken med andra ord (för jag skriver inte detta i sömnen)! Marcus har somnat med Ebba i famnen här i soffan och Max sover i sin säng.

Igår var inte bara en stor dag med tanke på att vi firade 9 år tillsammans utan även med tanke på att jag införskaffade mig en ny mobiltelefon =). Det blev en Samsung galaxy s3. Oj vilken skillnad på telefon mot den Htc wildfire S som jag haft. Jag får vänta några dagar på att kunna ringa med min nya kompis för väntar på att ett nytt passande simkort ska dimpa ner i brevlådan men jag kan ju använda alla andra funktioner så länge. En stor skillnad är ju kameran. Mycket roligare att ta bilder!
 
Jag har dock haft ett riktigt i-landsproblem idag när jag upptäckte hur många skal det finns att välja på till telefonen. Har ett rosa som jag fick på köpet (köpte telefonen av en vän) men blev ju sugen på fler när jag såg det enorma utbudet. Svårt också att veta om man ska ha ett hårt eller mjukare skal. Nåja lotten föll på detta:
Bild från skalhuset
 

Det kostade en billig peng så blir jag inte nöjd får jag väl testa något annat. Gillar verkligen detta hårda skal från skal-man:
Det kostar lite mer men beställer det om jag inte är nöjd med det mjuka jag beställt. Jag tror att det är mer greppvänligt med ett mjukare skal. Är rädd att telefonen blir för hal med ett i hårdplast. Vi får se helt enkelt =)!
 
Nu ska jag försöka lägga ner Ebba i sängen och sen blir det strax att själv sova men vill bara njuta lite av att vara vaken utan vakna barn.
 
Godnatt ♥
 
.
 
 




Kommentarer
Diana

Jag har likadant till min Iphone men turkos bakgrund o silverslingor. Blir ganska snabbt repigt (inne på 2a likadana ;) ) men det e ju så snyggt :) ert mjukt är nog kanske mer att rekommendera dock

Svar: aha...ja då kanske jag gjorde rätt val i alla fall =)!
Sara

2013-02-24  /  03:21:37 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback