I drömmarnas värld

2013-02-08 10:03:36 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Gomorron!
 
Natten har innehållit lite mindre sömn än den senaste veckans nätter då vi sovit riktigt bra. Jag hade bara sovit nån timme då Ebba vaknade och var ledsen. Hon fick äta lite och sen somnade vi om dock hade jag henne i famnen och det är inget bra för min nacke att sitta och sova. Som tur var vaknade jag efter ca två timmar och kunde då lägga ner henne och somna om. Sen var det amning vid 5 och 6.30 igen!
 
Jag har varit i drömmarnas värld inatt. Jag brukar inte drömma så mycket så blev förvånad. Den värsta drömmen var att jag skulle opereras. Jag förstod aldrig riktigt vad det var för operation men jag kunde dö av den. Jag skulle säga hejdå till alla och sen så skulle jag äta bajs med sugrör som en förberedelse inför operationen. Jag grät hysteriskt i drömmen och förstod inte hur jag skulle kunna göra det. Som tur var vaknade jag sen. Puh.... äckligt var det! Det sjuka var också att jag var på en plats med väldigt mycket människor, typ alla jag känner, och jag skulle opereras där mitt bland alla.
 
Nu är det dags att äta igen för Ebbisen och sen somnar hon nog sin låna förmiddagsvila.... tror jag... men bara för att jag skriver det så blir det nog inte så ;)




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback