Ebba 8 veckor

2013-02-28 21:57:00 ,   Ebba
 
För 8 veckor sen föddes vår lilla stjärna! Nu är hon ju nästan stora damen ju. Väger 1,3 kilo mer än när hon föddes och är 6,5 cm längre. Lika nära som hon har till leenden så har hon också nära till gnäll och gråt. Det är humörsvängningar deluxe här hemma på denna lilla dam. Hon är stark i nacken och tycker allra mest om att vara i famnen och kika över axeln. När hon ligger på mage får hon upp huvudet så högt att hon tappar kontrollen och ramlar åt sidan och landar på rygg. Måste lägga kuddar på sidorna om henne när hon ligger på mage för hon slår i huvudet annars. Tiden går för fort! Hon ska inte kunna det redan. Vill ha kvar min lilla bebis ett bra tag till ♥
 
Lite mammig har hon blivit senaste dagarna och gråter tyvärr mest när Marcus och Max vill vara med henne. Men det hoppas vi går över fort. De få korta stunder på dagen då hon är helt mätt och helt utvilad så är hon dock glad som en lärka vem som än pratar med henne.
 
 
Idag var första gången hon uppskattade att ligga i gymmet en liten stund. Storebror ville också vara med.
 
Kvällarna är fortfarande väldigt gnälliga och hon kämpar mot sömnen. Hon vill amma konstant men blir arg över att det inte kommer tillräckligt och misshandlar mina bröstvårtor. Vi ger en flaska tillägg innan hon ska lägga sig för natten efter några timmars bröstmisshandlande. Vissa nätter står hon sig 5 timmar på det medan hon andra nätter, som i natt vaknar efter två timmar. Inga riktiga rutiner än med andra ord!
 
På dagarna sover hon helst i vagnen. Vi har upptäckt att det går att söva henne där här inne också om hon är tillräckligt trött. Dock inte om hon är övertrött för då somnar hon bara vaggandes i famnen.
 
Vår älskade lilla flicka. Så liten samtidigt som det hänt så mycket på 8 veckor ♥

 




Kommentarer
Maria - Fabulous Life

Åh vad hon är söt! En riktig solstråle! :)

Svar: Ja visst är hon =) fast jag är ju lite partisk ;)
Sara

2013-02-28  /  22:19:32  /  http://Mariafabulouslife.blogspot.se
Linda

Snuttan! Ja usch stoppa tiden. Hon är väldigt stark i nacken! Aston somnar mest på magen haha. Får väl hålla hans huvud åt honom ;-) tack för kommentarerna om soffa mm. Kram

Svar: Hon är dock inte särskilt glad över att ligga på mage. Hon tycker det är kul typ en minut och sen är hon bara arg!
Sara

2013-03-01  /  15:26:22  /  http://familyspace.blogg.se
Denise . Mamma till lilla N!

Så söt hon är. Grattis! Visst går tiden fort. Vår kille blev 1 månad igår

Svar: Tack så mycket! Och grattis till er kille. Ja tiden går alldeles för fort!
Sara

2013-03-01  /  15:56:10  /  http://danajs.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback