Måndagspepp

2013-12-02 10:24:45 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ni får vara glada att jag inte skrev detta inlägg för två timmar sen för då hade det inte varit så peppande men efter en liten förmiddagstupplur så är jag på bättre humör. Och dessutom så får Max snart hit en lekkompis så det innebär lite mindre tjat på mamman.
 
Vi har sovit bra inatt men det blev morgon lite väl tidigt. 5:40 vaknade Ebba och det är egentligen inte ovanligt men hon brukar somna om efter välling. Imorse vaknade dock brorsan när hon druckit vällingen och det är inte lätt att somna om när någon hela tiden säger "Hej Ebba" och vill kramas. Så vi klev upp istället. Därmed blev det en tidig förmiddagstupplur idag.
 
Vi såg julkalendern imorse. Max tycker den är jättebra. Han har sett gårdagens avsnitt två gånger. Ska försöka få tag på en kalender idag. Det borde väl finnas kvar i affärerna?
 
Dagen rullar på och i eftermiddag är det gympa för Max och jag ska åka och veckohandla. Är hyffsat nöjd med förra veckan gällande matkostnaden. Jag hade 1000:- som mål och vi landade på 1200:-. Jag skyller dock överskridningen på min man som var tvungen att köpa godis och lite annat smått och gott vid två småhandlingar. Denna vecka är vårt mål 1500:- för blöjor ska köpas också. I den kostnaden ingår Linas barnkasse 3 dagars. Nästan så jag ser fram emot mitt besök på ICA Maxi i eftermiddag!
 
Japp jag är störd. Jag vet ;)
 
Inte lätt att få sitta vid datorn ifred
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback