We made it

2013-08-26 21:44:53 ,   Allmänt/Vardagsliv
Dagen är gjord! Marcus klev innanför dörren vid 19.15. Då höll barnen på att få pyjamas på sig. Kan säga att jag är ganska trött nu efter 12 timmar själv med barnen. En eloge till alla er som är ensamstående!! Det blir ju liksom aldrig nån paus när man är själv med dem en hel dag. Jag trivs med att vara hemma med det finns en sak jag längtar efter med jobbet: Rasten! Tänk en halvtimmes rast när jag får vara bara jag. Så lyxigt!
 
På eftermiddan idag lekte Max med sin kompis S. Jag gjorde ordning fruktsallad och prickig korv-mackor och så gick vi till lekparken. Vi skulle gå till lekparken i slutet av vår gata men där var fritids på utflykt så vi fick gå en bit längre till en annan lekpark. De hade så roligt. Max och S lekte för fullt och Ebba var lika glad hon. Hon älskar att sitta i sanden, åka rutschkana (inte själv såklart), gunga och titta när de andra leker. En riktigt mysig eftermiddag.
 
Och jag fick till och med med kameran!
 

 
Jag har tagit en promenad nu på kvällen och nattat om Ebba några gånger. Sen har vi även mottagit Linas matkasse och Marcus har rensat ett filter på tvättmaskinen. Inte konstigt den inte vill centrifugera när det ligger mynt och pinnar och annat klägg i filtret.
 
Imorn lämnar Marcus Max på förskolan och Ebba och jag får en lugn start på dagen och en förmiddag utan planer. Ska nog börja märka kläder inför bytardagen jag är med och anordnar.
 
KRAM
 
Vilken flitig bloggare jag blev idag. Tog igen från helgen då jag ju inte bloggade alls!!
 
 
 
 




Kommentarer
Mikaela

Jag blev ensamstående när min äldsta va 1 år.I samma veva började han förskola och jag började arbeta på en ny arbetsplats efter föräldrarledigheten,heltid..Föräldrarna hade jag över 30 mil.När jag tänker tillbaka undrar man hur man orkade.Men det är det som är fantastiskt med föräldrar.Det finns på något sätt något slags energiförråd som man tar till när nöden kräver det och så orkar man lite till :)
Det där med tvättmaskinen känner man alltförväl till ;)
Och rast saknar man.Att få äta och gå på toaletten ifred :)

Svar: usch så tufft. Men som du skriver så kör man bara på! Men otroligt imponerande att klara av allt själv. Det jobbigaste här hemma just nu är att det blir så stökigt och rörigt hela tiden. Max är expert på att dra runt saker i hela huset!!
Sara

2013-08-27  /  15:09:08 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback