Sommaren 2013

2013-08-11 21:41:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Imorgon börjar Marcus jobba efter 6 veckors ledigt. Kan nog konstatera att sommaren 2013 lider mot sitt slut. Ebbas första sommar, Max femte sommar, min och Marcus tionde sommar tillsammans. Och oj vilken sommar det varit. Mycket tack vare vädret men också mycket tack vare att vi har haft det så bra tillsammans allihopa.
 
Somrar brukar ju alltid innehålla sådana där gråa och tråkiga dagar när man inte tar sig för något utan allt bara känns trist. Inte en enda dag har jag känt så denna sommar. Vi har grejat här hemma, vi har åkt på badutflykter, semestrat på landet hos Marcus syster med familj, semestrat i Båstad, grillat och ätit gott. Vi har även planerat en massa saker som vi helt enkelt inte hunnit med. Tiden går ju så fort.
 
Sömnbrist har väl egentligen var det enda tråkiga med denna sommar. Ebba sov som bäst när vi var i Båstad och därmed jag med. Hon kanske tycker vi ska bo vid havet istället?! Jag har dock varit ganska pigg under sommaren ändå tack vare sovmornar. Men nu när Marcus börjar jobba igen så kan jag konstatera att 6 veckors sovmorgon är över för min del.
 
Nu får vi blicka framåt mot en härlig höst med denna fantastiska sommar som ett underbart minne ♥
 
 
 
 




Kommentarer
Anneli

Här hemma börjar sambon jobba imorn oxå efter 4 veckors semester. Lite trist då det varit en så mysig sommar på alla sätt o vis men men det måste väl ta slut nångång ;) Blir nog en bra höst och ska verkligen försöka njuuuuta av dagarna med lillan för i januari börjar jag jobba igen och känns väl sådär...

Svar: Ja jag tror också det kommer bli en bra höst =)! Ska din sambo vara föräldraledig sen eller ska hon börja förskolan? Jag ska vara hemma till mars då Marcus går hem till augusti då vi planerar att hon ska börja.
Sara

2013-08-11  /  22:18:08  /  http://Barntipsbloggen.blogg.se
Anneli *barntipsbloggen*

Sambon kommer att vara föräldraledig fr o m januari så börjar emma i förskola precis som ebba i augusti. Tycker hon e för liten att börja i förskola redan i januari så efter sommaren känns bättre/mer lagom. Förresten, vad har du för fotoprogram som man kan göra såna där fina kollage på i datorn...?

Svar: Ja att börja när de är ett år känns alldeles för tidigt.
Jag använder picasa när jag gör collage! även där jag redigerar mina bilder.
Sara

2013-08-15  /  13:48:06  /  http://barntipsbloggen.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback