Barnkasse

2013-08-27 21:59:22 ,   Allmänt/Vardagsliv Mat och annat gott
Gokväll! Just nu sitter jag med fötterna i fotbad med dödahavssalt i. Otroligt skönt.... och välbehövligt efter en sommar då strumpor ju knappt använts.
 
Idag blev en riktig hemmadag. Ebba och jag gick upp samtidigt som Marcus och Max imorse men vi gick och la oss vid 9 igen och sov en stund. Väldigt skönt att sova på dagen. Vissa dagar behöver man verkligen det för vaken några gånger per natt är jag ju fortfarande även om nätterna varit lugnare de senaste veckorna med några jobbiga undantag.
 
Ikväll somnade Ebba lite senare så jag hoppas hon sover lite längre imornbitti. Som jag skrev för ett tag sen så är jag ju lite nykär i att sova. För hur skönt är det inte liksom?!
 
Denna vecka har vi Linas matkasse. Nu har vi haft det sen i februari och jag kommer aldrig kunna sluta för det är så otroligt skönt att slippa tänka på vad vi ska äta varannan vecka. Nytt för denna gång är att vi gått över från Originalkassen till Barnkassen. Vi var nöjda med originalkassen men Max var inte så förtjust i rätterna och det blev lite bökigt tyckte jag att hela tiden försöka göra om recepten och anpassa för att passa honom bättre eller som ibland, laga nåt annat till honom.  Vi får hoppas att Barnkassen faller honom bättre i smaken. Kvällens middag var i alla fall en succé: enchiladas! Till nästa beställning har jag även lagt till Linas energimix till beställningen då man för 99:- får flera påsar med nöt-, frukt- och fröblandningar. Sånt behöver jag!
 
 
Imorgonkväll lagar vi fläskkotletter, ris och vardagsbearnaise!
 
Imorn får vi dessutom besök och ska även på besök. Fullspäckad och rolig dag väntar med andra ord ♥
 
 




Kommentarer
Elin - Livat på torpet

Men åh så gott det där såg ut!! Kan tänka mig att dom där kassarna är smidiga. Skulle nästan vilja ha det jag med så man slipper planera så mycket ;)

2013-08-27  /  22:31:22  /  http://www.elinteg.se
Maria - Fabulous Life

Men gud vad gott det såg ut! :)

Ska visa nya åkpåsen när jag har hunnit fota :) Jag har inte testat sittdynan. Den är säkert jättebra, deras grejer brukar ju vara det. Åkpåsen är ju bra på alla vis också men du vet ju hur de är när man fått för sig att något inte är som man vill ha det. Då slutar man inte störa sig ju :)

2013-08-27  /  22:33:56  /  http://mariafabulouslife.blogspot.se
Anna

Vi hade originalpåsen första gångerna vi tog kassen. Alexander åt dock väldigt dåligt då (Gabriel var för liten). När de introducerade barnkassen började vi ta den istället. Nu äter för det mesta båda av den. Har dock uppehåll nu eftersom vi är mitt i flytt. Vet inte heller om vi fortsätter eftersom vi numer har en glutenintolerant och en mjölkproteinallergiker i familjen. Lätt att byta ut gluteninnehållande varor mot annat, svårare att byta ut även mjölkprodukterna.

Vardagsbearnaisen har de haft förut, mycket god :)

2013-08-31  /  08:23:10  /  http://annastankehorna.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback