Ytterligare en måndag

2013-04-15 21:42:16 ,   Allmänt/Vardagsliv
Kan vi hoppas på att våren är här tror ni? Temperaturen har legat runt 10 grader idag. Jag har iförsig knappt varit ute men när jag varit det så har luften varit helt annorlunda. Fantastiskt!! Jag kan bli alldeles pirrig i magen av att tänka på att vi har vår och sommar framför oss. Tanken på Max springande ute på gräsmattan, grävande i sandlådan och Ebba liggande eller sittande på filt under ett parasoll gör mig lycklig. Snart är vi där med gröna gräsmattor och blommande äppelträn. Oj så poetiskt detta blev. Vi tar och njuter av en bild på äppelblommor från förra året innan jag berättar om denna dag.
 
 
Dagen började kl. 7 när Ebba vaknade och några minuter senare kom Max upp. Jag påbörjade projektet få Ebba sova i sin säng på dagen på förmiddan. Hon somnade i famnen vid 10 och jag kunde lägga ner henne i hennes säng där hon faktiskt sov i ungefär en halvtimme. Efter någon timme var hon trött igen och hon sov i sängen i tio minuter. På eftermiddan orkade jag inte med projektet mer så då fick hon sova i vagnen i uterummet (för blåsigt ute) och sov då i två timmar.
 
Vi har haft lekbesök av A-C och barnen. Åt lunch tillsammans och barnen lekte för fullt. När Marcus kom hem från jobbet åkte han och Max på gympa medan Ebba och jag begav oss till ICA för att handla lite. Sedan har vi lagat mat och gjort kvällsbestyr och nattat barn. Marcus har bytt till sommardäck. Jag håller för närvarande på att springa upp och ner för att ge Ebba nappen. Hon sover oroligt den lilla damen.
 
Ja ytterligare en måndag har passerat.
 
Vi ses imorn!




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback